به گزارش بازار، ابراهیم عزیزی در حاشیه جلسه عصر امروز (سه شنبه ۱۷ مرداد ماه) کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه یکی از مهمترین مصوبات کمیسیون تلفیق در حوزه سلامت است، گفت: مقام معظم رهبری در حوزه سلامت تاکید داشتند که بیمار نباید هیچ دغدغهای جز بیماری داشته باشد.
عزیزی ادامه داد: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که سهم پرداختی از جیب بیماران در طول برنامه هفتم توسعه بیشتر از ۳۰ درصد نشود.
وی تاکید کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که فرانشیز و پرداخت سهم بیمه شدگان تحت پوشش نهادهای حمایتی اعم از کمیته امداد، بهزیستی، رزمندگان معسر، زنان سرپرست خانوار معسر رایگان باشد. همچنین مصوب شد که سهم فرانشیز دهکهای ۱ تا ۵، دو درصد تعیین شود. بنابراین یک اتفاق بزرگی برای محرومین و فقرا در حوزه سلامت و در طول برنامه هفتم توسعه رقم خورده است.
وی با اشاره به مصوبه کمیسیون در زمینه پوشش بیمه ای ۱۰۰ درصدی افراد بیان کرد : طبق اصل ۲۹ قانون اساسی بیمه حقی همگانی است و در برنامه پنجساله هفتم توسعه به این مهم به خوبی توجه شده است.
عزیزی در ادامه با اشاره به پرداختن به حوزه سلامت آیندگان در طول برنامه هفتم توسعه بیان کرد: در این بخش کمیسیون دولت را مکلف کرد که باید زیرساختهای تغذیه سالم در مدارس ابتدایی را فراهم کند همچنین کمیسیون مصوب کرد که غذا و دارو و تجهیزات پزشکی اعم از آمبولانس مورد نیاز مردم به درستی ساماندهی شود.
عزیزی ادامه داد : در حوزه مردمیسازی سلامت تقویت سازمان هلال احمر مورد توجه قرار گرفت همچنین در بحث پیشگیری و کاهش آسیبهای حوزه سلامت توجه لازم صورت و منابع لازم تامین شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین به مقاوم سازی بیمارستانها و تجهیز درمانی و بهداشتی در لایحه برنامه هفتم توسعه توجه شد. وزارت بهداشت به عنوان متولی حوزه سلامت از اختیار و مسئولیت برخوردار است یعنی با توجه به اختیاراتی که داده و منابعی که تامین شد. خدمت به مردم به درستی در حوزه سلامت و در برنامه هفتم توسعه تعیین شد.
عزیزی با اشاره به برنامه پزشک خانواده و توجه به این مسئله در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع به نحو کاملی در برنامه هفتم توسعه دیده شد و تمام زمینه های آن اعم از زیرساختهای لازم و نیروی انسانی برای انجام خدمات، به درستی مد نظر قرار گرفت.
وی تاکید کرد: همچنین منابع و احکام خوبی در زمینه خدمات حوزه سلامت و هوشمندسازی اطلاعات حوزه سلامت که به نوعی زیرساخت نظام ارجاع را تشکیل میدهد، در برنامه هفتم توسعه دیده شد. امیدواریم حوزه سلامت بتواند تامین کننده دغدغههای مردم باشد.
نظر شما