به گزارش بازار، ابراهیم عزیزی درباره اهداف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در رسیدگی به لایحه برنامه هفتم اظهار کرد: کمیسیون تلفیق تمام همت خود را به کار گرفته که در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری بهترین برنامهای که پیشرفت، توأم با عدالت را محقق می کند، به تصویب برساند.
وی با اشاره پیشبینی رشد ۸ درصدی اقتصاد در لایحه برنامه هفتم توسعه ادامه داد: وقتی رشد اقتصادی کشور ۸ درصد در نظر گرفته شود واقعاً کشور از نظر عملی، توسعه و پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.
این نماینده مجلس با بیان اینکه افزایش رشد اقتصادی میتواند بیکاری جوانان را برطرف کند، تاکید کرد: همچین رشد اقتصادی باعث میشود تا تولید رونق پیدا کند بنابراین ما باید منابعی را در برنامه هفتم توسعه برای این مهم تامین میکردیم.
عزیزی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی یکی از منابعی است که برای تحقق رشد اقتصادی در نظر گرفته شده است، ادامه داد: صندوق توسعه ملی به ویژه در زمینه میادین مشترک نفتی و گازی زاینده است و حتماً منابع صندوق به چرخه باز میگردد، چرا که صندوق بنگاه داری نمیکند.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه منابع دیگری از بخشهای مولدسازی و داراییهای سرمایهای شرکتها برای تحقق رشد ۸ درصدی در نظر گرفته شده است، افزود: یکی از نکات بسیار مهم رونق کسب و کارهاست و این به معنی تسهیل در کسب و کارهاست.
عزیزی با بیان اینکه داشتن یک شغل از جمله حقوق مردم است، بیان کرد: این مسئله به خوبی در احکام برنامه هفتم توسعه دیده شده است همچنین مردمسازی اقتصاد در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه با اشاره به توجه کمیسیون متبوع خود به موضوع اشتغالهای خرد و کوچک و خانگی بیان کرد: موضوع تسهیلات اشتغالهای خرد و کوچک در برنامه هفتم توسعه روانسازی شده است.
عزیزی با اشاره به مبحث فعالیت بانکها در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: بانکها اگر دست به خلق پول زده و نسبت کفایت سرمایه را رعایت نکنند،این رویکردشان منجر به تورم خواهد شد بنابراین این موارد در برنامه هفتم توسعه مهار شده و احکام دقیقی در این بخش مد نظر قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: همچنین کمیسیون موضوع سود مرکب در برنامه هفتم توسعه را باطل و ممنوع اعلام کرد و همچنین طبق مصوباتی تلاش داشت تا قرضالحسنه را رواج پیدا کند.
عزیزی در ادامه با اشاره به مصوبات در زمینه ساختار بودجه بیان کرد: رویکرد کمیسیون در زمینه ساختار بودجه به سمت توسعه و پیشرفت کشور و تملک داراییهای سرمایهای است.
وی بیان کرد: همچنین کمیسیون در موضوع شرکتهای دولتی احکامی را در زمینه انضباط بخشی این شرکتها مدنظر قرار داد.
عزیزی با اشاره به مباحث مربوط به امور مالیاتی در برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون در این بخش نیز احکام دقیقی را پیشبینی کرده است.
وی با اشاره به موضوع محیط زیست در برنامه هفتم توسعه ادامه داد: محیط زیست در اصل ۵۰ قانون اساسی مورد اشاره بوده است لذا در عین حال که باید به تولید کمک شود، باید به محیط زیست هم توجه شود.
عزیزی با اشاره به صدور احکام دقیق در زمینه آب پیرو بررسی برنامه هفتم توسعه ادامه داد: آب مهمترین نعمت الهی است و در زندگی و پیشرفت کشور تاثیر گذار است از این رو در این بخش احکامی را در زمینه بهرهبرداری و صیانت از آب در نظر گرفتهایم.
وی تاکید کرد: مردم عزیز باید باور داشته باشند که خادمین آنها در کمیسیون تلفیق تمام همت خود را به کار گرفتهاند که انشالله ایران پیشرفته وعدالتخواه همراه با امید فراوان به پیش حرکت کند.
نظر شما