۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
وزارتخانه نفت پاسخگوی مازوت سوزی باشد| کمبود گاز به رشد مازوت سوزی در کشور دامن می‌زند
عضو مجمع نمایندگان استان تهران:

وزارتخانه نفت پاسخگوی مازوت سوزی باشد| کمبود گاز به رشد مازوت سوزی در کشور دامن می‌زند

شاکری، عضو مجمع نمایندگان استان تهران گفت: سوخت نیروگاه‌های نزدیک کلانشهرها به ویژه پایتخت باید مورد بررسی قرار بگیرند تا با مازوت سوزی روبرو نباشیم.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، اقبال شاکری در مورد اینکه از ۱۶ نیروگاه کشور، ۱۴ نیروگاه مصرف مازوت دارند و باعث رشد آلودگی می‌شوند، گفت: مازوت معمولا سوخت جایگزین محسوب می‌شود و از میزان آلایندگی بالایی برخوردار است، مازوت سوزی برای نیروگاه‌هایی که در اطراف شهرهای بزرگ به ویژه کلانشهر تهران قرار دارند، ممنوع است.

نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: نیروگاه‌هایی مجاز به سوزاندن مازوت هستند که آلودگی برای ساکنان آن منطقه ایجاد نکنند، البته به میزانی که نیاز و مشکل سوخت انرژی رفع شود.

دوحالت برای مازوت سوزی داریم
عضو کمیسیون عمران در مجلس با تاکید بر اینکه در دو حالت نیروگاه‌ها مجاز به مازوت سوزی هستند، اظهار داشت: نخست در مرحله‌ای که با کمبود گاز مواجه هستیم یا اینکه این انرژی به میزان لازم به نیروگاه‌ها اختصاص داده نشده باشد، یعنی وزارت نفت نسبت به تعهدات خود در مقابل آنها به درستی عمل نمی‌کند، از طرفی باید این مسئله را در نظر بگیریم چرا نیروگاه‌هایی که اقدام به مازوت سوزی کرده‌اند در اطراف کلانشهرها قرار دارند؟

مازوت سوزی قابل قبول نیست
شاکری با بیان اینکه بررسی کمبود انرژی و رشد آلودگی باید به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: اگر نیروگاهی سوخت مصرف نکند نمی‌تواند برق تولید کنند در این شرایط مشکل در کل گسترده‌تر خواهد بود و در کنار کمبود انرژی برق با مشکل آلودگی هم مواجه خواهیم بود، اینکه نیروگاه‌ها موظف به تولید برق هستند یک امر پذیرفتنی است اما مازوت سوزی قابل قبول نیست اما باید نیروگاه‌هایی که مجاز به مازوت سوزی به مدت زمان مشخص هستند تعیین شوند.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس ادامه داد: سوخت نیروگاه‌های نزدیک به کلانشهرها به ویژه پایتخت باید مورد بررسی قرار بگیرند تا با مازوت سوزی روبرو نباشیم، عدم تامین گاز توسط وزارت نفت باید رسیدگی شود تا این وزارتخانه در برابر کوتاهی که در مقابل تعهدات خود داشته پاسخگو باشد و مشخص شود این کمبود ناشی از سرمایه گذاری و توسعه میادین بوده یا دلایل دیگری داشته که امروز نیروگاه‌ها به مازوت سوزی روی آورده اند.

شاکری در پایان خاطرنشان کرد: امروز تمام موارد عنوان شده از کمبود گاز گرفته تا مازوت سوزی نیروگاه‌ها و افزایش روزهای آلوده سال توسط کمیسیون اصل نودم مجلس مورد بررسی قرار گرفته و کوتاهی هر سازمان و وزارتخانه در اجرای قانون هوای پاک به صورت گزارش تکمیلی به قوه قضاییه ارجاع می‌شود.

کد خبر: ۲۲۹٬۵۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha