۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۳
مشکلات پیش آمده در توزیع گاز مایع بررسی شد
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس:

مشکلات پیش آمده در توزیع گاز مایع بررسی شد

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: از آنجا که برای توزیع گاز مایع بسیاری از اصناف پروانه ندارند و مردمی که نیاز جزئی به این گاز دارند ساز و کاری اندیشیده نشده، پیشنهاد دو نرخی کردن این گاز را دادند.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مصطفی نخعی در تشریح جلسه امروز(یکشنبه ۲۸ خردادماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی مشکلات پیش آمده در توزیع گاز مایع (ال. پی. جی) در کشور با حضور جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و نمایندگانی از بخش خصوصی و انتخاب هیات رئیسه کمیسیون در اجلاسیه چهارم در جلسه امروز، گفت: در ابتدای این جلسه طی یک رای‌گیری هیات رئیسه کمیسیون انرژی انتخاب شدند که براساس آن فریدون حسنوند به عنوان رئیس کمیسیون انرژی مجلس و احمد مرادی و هادی بیگی نژاد به ترتیب به عنوان نایب رئیس اول و دوم انتخاب شدند، همچنین رحیمی مظفری دبیر اول و کیوان مرادیان دبیر دوم کمیسیون شدند و اینجانب مصطفی نخعی نیز افتخار انتخاب به عنوان کمیسیون انرژی مجلس را داشتم.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دستور بعدی کمیسیون در رابطه با مشکلات پیش آمده در توزیع گاز مایع بود البته طبق تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، توزیع گاز مایع برای خانوارهای فاقد شبکه گاز طبیعی باید از طریق سامانه توزیع الکترونیک (سدف) صورت بگیرد اما با توجه به تنوع مصرفی گاز مایع و استفاده اصناف مختلف، دستفروشان و استفاده خانواره‌ها در سفرها از این گاز توزیع محدود آن مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

وی افزود: براین اساس علاوه‌بر مدیرعامل پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مدیر عملیات این شرکت و رئیس انجمن توزیع‌کنندگان گاز مایع توضیحات و پیشنهادات خود را برای حل مشکل ارائه کنند چراکه توزیع گاز مایع صرفا از طریق سامانه سدف مشکلات متعددی برای متقاضان ایجاد کرده است بنابراین باید با ورود کمیسیون و اقدامات بعدی دولت به‌ویژه در تدوین آیین‌نامه شاهد کاهش مشکلات در حوزه توزیع گاز مایع باشیم.

نخعی به مشکلات پیش‌روی انجمن توزیع‌کنندگان جهت توزیع گاز مایع در میان مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان این انجمن به دو مشکل اساسی اشاره کردند؛ ابتدا اینکه سهمیه ماهانه‌ای -که شرکت پالایش و پخش در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد- کافی نیست و با توجه به الزام به توزیع الکترونیکی این سهمیه در قانون بودجه، مردم دچار مشکل شده‌اند به همین دلیل درخواست افزایش سهمیه ماهانه خود به میزان ۵۰ درصد را داشتند.

این نماینده مجلس با اشاره به دیگر درخواست انجمن توزیع‌کنندگان جهت توزیع گاز مایع در میان مردم، مطرح کرد: همچنین از آنجا که برای توزیع گاز مایع بسیاری از اصناف پروانه ندارند و مردمی که نیاز جزئی به این گاز دارند ساز و کاری اندیشیده نشده، پیشنهاد دو نرخی کردن این گاز را دادند، درواقع گاز مایع از طریق همین سامانه توزیع الکترونیک گاز مایع (سدف) به صورت یارانه‌ای به دست مصرف‌کنندگان اصلی برسد و این گاز برای مابقی مصارف با نرخ دوم توزیع شود.

وی مطرح کرد: طبق آمار شرکت پالایش و پخش صرفا ۴۰ درصد از گاز مایع از طریق سامانه توزیع الکترونیک گاز مایع (سدف) توزیع می‌شودو با توجه به اینکه هنوز زیرساخت‌های آن فراهم نشده و پیش‌بینی برای توزیع در میان دیگر مصارف نشده است بنابراین ما راهکارهای مختلف را بررسی خواهیم کرد و نظر خود را به دولت محترم ارائه می‌دهیم.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: در نهایت مقرر شد؛ کمیسیون انرژی با بررسی این پیشنهادات گزارش و پیشنهاد نهایی خود را در قالب یک گزارش به دولت ارائه دهد چراکه اگر این روند ادامه پیدا کند نارضایتی‌ها افزایش پیدا خواهد کرد لذا نیاز است برای جلب رضایت و حل مشکلات به وجود آمده مردم اقدامات اساسی انجام داد.

کد خبر: ۲۲۶٬۶۵۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • فردین عامل توزیع DE ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
      0 0
      آقایون عزیز!!مدیران گرامی!! لطفا بگین مصرف بی رویه یعنی چی!!؟؟اصلا گاز غیر سوخت چه مصرف دیگری دارد که بهش اشاره شده!! درثانی یک ماشین مثلا نیسان باربری که مخزن ۱۲۰ لیتری دارد و بعنوان منبع درآمد یک خونواده بحساب میاد و هر یک روز در میون نیاز به گاز دارد ۴۴ لیتر سهمیه که شما در ماه واسش تایین کردین با کدوم عقل و منطقی جوابگو هست که حالا صحبت ۲ نرخی میکنین!! لطفا کمی با درایت و منطقی عمل کنین!!