۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
تامین منابع مالی پروژه های گردشگری با محوریت توسعه زیرساخت های دیجیتال
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی خبر داد

تامین منابع مالی پروژه های گردشگری با محوریت توسعه زیرساخت های دیجیتال

تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از تبیین ساز و کارهای تامین منابع مالی پروژه های گردشگری با محوریت توسعه گردشگری دیجیتال در مراغه خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار، احمد حمزه زاده ظهر امروز در جمع مدیران گردشگری استان در تبریز با بیان اینکه یکی از مقوله‌های رایج سرمایه‌گذاری در گردشگری، تاسیس شرکت های سرمایه‌گذاری است، گفت: سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری، به معنای صرف دارایی‌های مالی و سرمایه تحت نظر شرکت‌های خصوصی به‌منظور دریافت بازده، روشی است که از توسعه گردشگری حمایت می‌کند.

او افزود: سرمایه‌گذاری مداوم و قدرتمند در گردشگری برای رونق و توسعه این حوزه حیاتی است. این نوع سرمایه‌گذاری بخشی از افزایش ظرفیت و مزایایی است که برای شرکت‌های خصوصی و بخش گردشگری اتفاق می افتد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در ادامه از تاسیس شرکت های سرمایه گذاری و تامین منابع مالی گردشگری در کهن شهر مراغه به عنوان یکی از ده شهر تاریخی کشور استقبال کرد و گفت: شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری به‌منظور تامین منابع گردشگری و سرمایه‌گذاری در گسترش این صنعت و سازماندهی خدمات سفر نقش بسزایی خواهد داشت و در این مسیر، توسعه طرح‌ کسب و کار ها و تعریف استراتژی‌های توسعه صنعت گردشگری به‌طور قابل ملاحظه‌ای مهم است.

محور گردشگری استان بر مواریث تاریخی متمرکز است

او با بیان اینکه بالغ بر ۴۰ درصد از ارزش افزوده زنجیره ارزش گردشگری به بخش های مراکز تفریحی و سرگرمی اختصاص دارد، بر لزوم توسعه این بخش ها در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه تاکنون محور گردشگری استان بر مواریث تاریخی متمرکز بوده، لذا لازم است تا شرکت های سرمایه گذاری و تامین مالی گردشگری با سرمایه گذاری بر ایجاد و توسعه مراکز تفریحی و سرگرمی علاوه بر بهره‌مندی از ارزش افزوده مختص این بخش، با بهره‌گیری از ظرفیت های بکر گردشگری تحولی پایدار و کارآمد در مسیر گردشگری استان ایجاد کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذزبایجان شرقی با بیان اینکه طرح های سرمایه گذاری گردشگری می بایست برنامه ای خاص برای مخاطبان ملی باشند، اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی استان آمادگی لازم را برای همکاری با شرکت های سرمایه گذار و تسهیل گر گردشگری را دارد و در صورت ارائه برنامه ای ویژه با در نظر گرفتن سلایق ملی و بومی همکاری خود را آغاز خواهد کرد.

حمزه زاده با تاکید به اینکه فعالیت استارتاپ ها در حوزه گردشگری نقشی موثر در توسعه گردشگری دیجیتال شهر مراغه خواهد داشت، از تدوین ساز و کارهای تامین منابع پروژه های گردشگری توسط این بخش حمایت کرد.

فعالیت استارتاپ های فعال در حوزه گردشگری

محمدرضا تقوی مدیر خانه استارتاپ‌ها و خانه صنعت، معدن و تجارت شهرستان مراغه نیز در این جلسه با بیان اینکه هدف از تاسیس شرکت سرمایه گذاری و تسهیل گردشگری مراغه، توسعه این صنعت و درآمدزایی پایدار از طریق ظرفیت های موجود است، ادامه داد: تاسیس شرکت گردشگری در راستای ورود به بازار سرمایه و پشتیبانی از صنعت پویای گردشگری است، علاوه بر این از دیگر برنامه های این گروه اجرای طرحی جامع جهت یکسان سازی و ارتقا اهداف تاسیسات گردشگری شهر مراغه در راستای رونق این صنعت است.

تقوی در ادامه به فعالیت استارتاپ های فعال در حوزه گردشگری در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در نظر داریم تا براساس اهداف شرکت سرمایه گذاری گردشگری با کمک گروه های استارتاپی شهرستان، اپ هایی کاربردی در حوزه های مختلف گردشگری اعم از سلامت، غذا و تفریحی طراحی کرده و برآوردهای مالی ای را نیز از طریق استفاده از این اپ ها اعمال کنیم.

کد خبر: ۲۲٬۴۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha