۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
ضرورت دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی
گزارش خبری؛

ضرورت دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی

تبریز- معاون گردشگری کشور از پیگیری‌ وزیر میراث‌فرهنگی برای دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی خبرداد و بر ضرورت این موضوع تاکید کرد.

به‌ گزارش خبرنگار بازار، علی‌اصغر شالبافیان صبح پنج شنبه در نشست تخصصی بررسی راهکارهای جذب گردشگر در تبریز ضمن تشکر از میزبانی بخش خصوصی و دولتی آذربایجان شرقی از اجرای تور آشناسازی گردشگری برای مدیران دفاتر گردشگری و مسافرتی کشور، گفت: استان آذربایجان شرقی در دوره مدیریت آقای خرم حقیقتا در ریل توسعه گردشگری قرار گرفته است، مصادیق متعددی را می توان در این راستا عنوان کرد چرا که استان در مسیر تحول قدم برداشته است. این تحولات چه از نظر تامین تمهیدات و چه از نظر پیش قدم شدن در رفع موانع گردشگری استان از نظر من بسیار مهم است که مسئولین استانی بر تمامی پروژه ها اشرافیت داشته باشند تا مشکلات حاضر مرتفع شود.

او در ادامه همچنین از رئیس انجمن صنفی دفاتر مسافرتی و گردشگری آذربایجان شرقی در راستای برگزاری جامع این تور آشناسازی تقدیر کرد و ادامه داد: در توسعه گردشگری داخلی موارد نقص متعددی وجود دارد و خواستاریم تا نکاتی که تمامی فعالان حوزه دفاتر در این سفر سه روزه داشتند، به عنوان ناظران حرفه‌ای به میزبان و ما برسانند چراکه نکته نظرات فعالان حوزه گردشگری از دستاوردهای مهم این برنامه است تا بدانیم باید چه مواردی مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی

شالبافیان افزود: شهر تبریز از کلان‌شهرهای رتبه اول کشور است و شما حرفه‌ای ترین افراد حوزه سفر هستید، هدف اصلی این برنامه که تحلیل درست استان است، معرفی و بازاریابی گردشگری و جذب گردشگر به این شهر فاخر است.

او متنوع کردن مقاصد گردشگری را از مهم ترین برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی عنوان کرد و از انجام اقداماتی جدی در این حوزه خبر داد.

نبود محتوای متناسب با ظرفیت‌ها چالش جدی صنعت گردشگری

معاون گردشگری کشور یکی از چالش های جدی گردشگری کشور را نبود محتوای متناسب با ظرفیت‌ها عنوان کرد و گفت: نبود محتوا مناسب و نشر آن ها به صورت جدی پیگیری نشده است اما ظرفیت سازی در این راستا باید به کمک فعالان حوزه گردشگری صورت پذیرد.

آذربایجان شرقی در نه تنها در گردشگری داخلی بلکه در حوزه خارجی به مثابه نقطه ثقل گردشگر محور شمال غرب ایفای نقش می‌کند

او در ادامه تاکید کرد: فعالان اقتصادی استان را باید برای سرمایه گذاری و تولید محتوای گردشگری در راستای توسعه گردشگری تشویق کرد.

شالبافیان تاکید کرد: آذربایجان شرقی در نه تنها در گردشگری داخلی بلکه در حوزه خارجی به مثابه نقطه ثقل گردشگر محور شمال غرب ایفای نقش می‌کند لذا متنوع‌سازی گردشگری در این منطقه از مهم ترین برنامه‌های ماست.

او ادامه داد: به احتمال زیاد سال آینده این استان ۸ اثر جهانی داشته باشد که ظرفیت بسیار مناسبی را برای جذب گردشگر ورودی ایجاد خواهد کرد.

باید متناسب با نگاهی که حاکمیت و دولت به گردشگری دارند قوانین را ارتقا دهیم

معاون گردشگری کشور گفت: یکی از اصلی ترین حوزه های تمرکز ما بروزرسانی قوانین گردشگری است که این مورد را در دستور کار قرار داده‌ایم. باید متناسب با نگاهی که حاکمیت و دولت به گردشگری دارند قوانین را ارتقا دهیم. این مهم با تعامل و همفکری بخش خصوصی در حال تدوین است و خواستاریم تا در طرح ایده‌ها و افکار نوین پیشگام باشند.

او با بیان اینکه ترمیم‌ قوانین می‌تواند راهگشا باشد، افزود: در قانون بودجه ۱۴۰۱ تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی محاسبه شد و در قالب پیشنهاد دولت برای سال‌های آتی نیز مصوب شد به شکل خدماتی محاسبه شود.

معاون گردشگری کشور در پایان از راه‌اندازی صندوق حمایت از گردشگری با پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد.

ضرورت دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی

۱۰۰ پروژه گردشگری فعال با حجم سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومان در آذربایجان شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه به صد پروژه گردشگری در حال ساخت استان با حجم سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومان اشاره کرد و ادامه داد: طی ۶ ماه ابتدایی سال با همکاری دستگاه‌های مختلف ۵۰ جشنواره در استان برگزار شده است.

احمد حمزه‌زاده با اشاره به سیاست‌های دولت در استان، افزود: آموزش‌های گردشگری در دو بخش همگانی و تخصصی همچنین توسعه زیرساخت‌های استان جزو سیاست‌های اصلی استان است.

آذربایجان شرقی دارای ۷۸ هتل با ۱۳ هزار تخت است

او با بیان اینکه آذربایجان شرقی دارای ۷۸ هتل با ۱۳ هزار تخت است، افزود: ۱۰۰ پروژه فعال با حجم سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومان در استان در حال ساخت است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی تصریح کرد: ۳۶ هتل در حال ساخت است که با بهره‌برداری از آن‌ها در طول سه سال شش هزار تخت به ظرفیت اقامتی استان اضافه می‌شود.

او با اشاره به تشکیل شورای ویژه سرمایه‌گذاری در استان از تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری خبر داد.

حمزه‌زاده از بازاریابی و تبلیغات به‌عنوان دیگر رویکرد اساسی استان نام برد و ادامه داد: در این راستا شناسایی بازارهای هدف داخلی و خارجی، تولید محتوای متناسب با نیاز بازارهای هدف، برگزاری جشنواره‌های موضوعی و شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی همچنین برگزاری هفته‌های فرهنگی در دستور کار است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی ادامه داد: در شش ماه ابتدای سال ۵۰ جشنواره با همکاری دستگاه‌های مختلف در استان برگزار شده است و تقویم رویدادهای سال آتی را نیز تدوین کرده‌ایم.

حمزه‌زاده از برگزاری تورهای آشناسازی به‌عنوان دیگر سیاست در حال اجرای استان نام برد و افزود: اولین تور هم‌اکنون در حال اجرا است و بهمن ماه نیز تور آشناسازی را برای کشور ترکیه و بعد از آن برای کشور ارمنستان برگزار می‌کنیم و این سیاست را ادامه خواهیم داد.

در نظر گرفتن تخفیف ویژه برای تورهای ورودی

جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران ایران نیز در این جلسه ظرفیت اقامتی استان آذربایجان شرقی را مناسب عنوان کرد و افزود: بیش از ۵۰ درصد هتل‌ها استاندارد سازی شده‌اند و گواهی کیفیت استاندارد دریافت کرده‌اند و مابقی نیز در پروسه استانداردسازی قرار دارند.

ضرورت دائمی شدن محاسبه تعرفه گاز تاسیسات گردشگری با نرخ خدماتی

او با اشاره به اینکه احداث تاسیسات گردشگری از الزامات توسعه گردشگری است، ادامه داد: گران بودن زمین یکی از مشکلات اساسی در این زمینه است که امیدوارم با حمایت استاندار و همچنین در اختیار گذاشتن تسهیلات کم‌بهره و تنفس طولانی این مشکل برطرف شود.

بسیاری کشورها از جمله ترکیه برای تهیه هتل‌های استاندارد زمین در اختیار سرمایه‌گذاران می‌گذارند و یا وام‌های کم‌بهره با تنفس طولانی پرداخت می‌کنند

حمزه‌زاده با بیان اینکه منابع استانی و ملی محدود است، افزود: بسیاری کشورها از جمله ترکیه برای تهیه هتل‌های استاندارد زمین در اختیار سرمایه‌گذاران می‌گذارند و یا وام‌های کم‌بهره با تنفس طولانی پرداخت می‌کنند.

رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری به مطالعات نیازسنجی نیاز است، افزود: به دلیل نداشتن مطالعات نیازسنجی، در بسیاری از استان‌ها توسعه بی‌رویه انجام شده و در مقابل در برخی استان‌ها به شدت نیاز به توسعه وجود دارد.

او همچنین گفت: در جامعه هتلداران ایران آمادگی داریم برای دفاتر خدمات مسافرتی که اور وارد کشور می‌کنند تخفیفات ویژه قائل شویم و براساس امضای تفاهمنامه میزان تخفیفات مشخص شود.

حمزه‌زاده ادامه داد: در شرایط فعلی کشور که برای تورهای ورودی مشکل داریم باید روی تورهای داخلی برنامه‌ریزی جدی انحام شود.

رئیس جامعه هتلداران ایران همچنین از رفتارهای سلیقه‌ای و جزیره‌ای سازمان‌های مرتبط با گردشگری از دیگر مشکلات این حوزه نام برد و بر حمایت مسئولان استانی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۹۸٬۲۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha