داوود محمدی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مهم ترین خواسته پیک موتوری ها امنیت است، تاکید کرد: پیک ها به عنوان یک گروه شغلی شناخته نمی شوند و مسلما زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی نیز قرار ندارند.
وی افزود: علیرغم وجود کار پر خطر پیک موتوری ها، هیچ نهادی سلامت و مستمری بازنشستگی آنها را تضمین نکرده گرچه مکاتباتی با سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته اما کماکان این مشکل لاینحل باقی مانده است.
رئیس اتحادیه حمل و نقل بار سبک شهری و پیک موتوری تهرانبیان کرد: سال ۱۴۰۱ سال سختی برای تمام اصناف بخصوص صنف پیک موتوری بود؛ به طوری که ۵۰ درصد از اعضای این صنف از این شغل خارج شدند.
محمدی با بیان اینکه شهرداری با موازی کاری مشکلات بسیاری را برای صنف ما درست کرده و لذا باید به این موضوع رسیدگی شود، تاکید کرد: یک طلافروشی یک نوع پروانه کسب بیشتر ندارد اما اعضای صنف ما باید مواردی مانند پروانه کسب، پروانه اشتغال، عوارض های منتهی به طرح ترافیک، پروانه فعالیت، صدور بار برگ و... را رعایت کنند که هزینه های بسیاری را بر دوش فعالان این شغل می گذارد.
وی تاکید کرد: سازمان حمل و نقل و ترافیک در حوزه بار و کالا با صدور دستورهایی بی حساب و کتاب ما را اذیت و باعث برهم خوردن نظم شهری می شود.
رئیس اتحادیه حمل و نقل بار سبک شهری و پیک موتوری تهران گفت: برخی مسئولان گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات ما ندارند گرچه موعد انتخابات قول های بسیاری داده می شود که به مرور زمان فراموش می شوند، پیشنهاد ما این است که پس از انتخابات فیلم های مناظره شان را دوباره ببینند تا شاید قول هایشان را به یاد آورند.
نظر شما