۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶
 تجهیز و توسعه شبکه بانکی در گرو اصلاح نظام کارمزد است
کارشناس مسائل اقتصادی:

تجهیز و توسعه شبکه بانکی در گرو اصلاح نظام کارمزد است

بغزیان، کارشناس اقتصادی گفت: اصلاح نظام کارمزد بانک‌ها می‌تواند در زمینه تجهیز و توسعه شبکه خدمت رسانی به مشتریان، بسیار تاثیرگذار باشد.

به گزارش بازار به نقل از ایبنا، آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه در خصوص لزوم اصلاح نظام کارمزد بانکی و تاثیرات آن در ارکان مختلف از جمله ناترازی بانک ها اظهارداشت: مقوله کارمزد، تاثیر قابل توجهی در بهبود وضعیت ناترازی بانک ها نخواهد داشت، چرا که ناترازی بانک ها متاثر از مصارف و تسهیلاتی است که بانک پرداخت کرده اما طبق برنامه پس گرفته نشده است. به همین دلیل می توان تاثیر مثبت اصلاح نظام کارمزد بانک ها را در قسمت های مختلف از جمله تجهیز و توسعه زیرساخت در شبکه و ارائه خدمات الکترونیکی در نظر گرفت.

وی با تاکید بر اینکه بانک ها به عنوان موسسات واسطه گر مالی نباید برای بقای خود به سمت فعالیت هایی غیر از ارائه خدمات بانکی بروند، گفت: بانک ها نباید در اثر فشار و مشکلات مختلف به بنگاه املاک تبدیل شوند. فعالیت هایی مثل بنگاه‌داری و خرید ملک از جمله مسایلی است که می تواند در صورت عدم اصلاح نظام کارمزد بانک ها رخ دهد. در واقع اصل کار این است که بانک ها بر پایه همان خدمات بانکی از جمله کارمزد، بقا پیدا می کنند. البته در این مورد باید دید کارمزد به چه میزان تعیین می شود که این موضوع هم باید با رصدهای کارشناسانه در مقایسه با کشورهای دیگر و همچنین با توجه به اهمیت و مقدار تراکنش ها انجام شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به نقش اصلاح نظام کارمزد در توسعه شبکه عملیاتی بانکی گفت: بی تردید این موضوع باعث تجهیز و توسعه شبکه ای امن و سریع خواهد شد که هر دو طرف یعنی بانک و مشتری از آن بهره می برند. ضمن اینکه بانک ها می توانند به خوبی سیستم خود را طبق آخرین استاندارهای بین المللی به روزرسانی کنند تا به موازات ارتقای سطح امنیتی و سرعت در شبکه، خطاهای احتمالی در تراکنش ها به حداقل برسد.

عضو هیات تجدید نظر شورای رقابت با تاکید بر نقش موثر بانک ها در روند ایجاد اپلیکیشن‌های خدماتی، گفت: این موضوع بسیار مهم است چرا که ما در شورای رقابت هم پرونده هایی داشتیم که اگر کسی می خواهد اپلیکیشینی را برای تراکنش های مالی راه اندازی و توسعه دهد، باید بانک ها نیز سهام دار بخشی از آن باشند. در واقع چون درآمد حاصله از تراکنش ها نسبت به هزینه های توسعه سیستم توسط شرکت، پاسخگو نیست بانک می تواند پشتیبان خوبی باشد تا روند تجهیز و به روزسانی به بهترین و سریع ترین شکل انجام شود.

کد خبر: ۲۲۰٬۸۶۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha