به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، علیرضا عباسی در خصوص وضعیت صنعت مرغ کشور، گفت: یکی از صنایع فعال کشور صنعت پرورش طیور است که سالانه ۲ و نیم تا ۳ میلیون تن ظرفیت تولید دارد.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در سال ۹۷ و با بروز تلاطمهای ارزی دولت تصمیم گرفت برای کنترل قیمت کالاهای اساسی ارز ترجیحی را اعمال کرد، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ اتفاقات ناگواری افتاد و علی رغم تخصیص ارز ترجیحی ۴ هزار ۲۰۰ تومانی مرغ با قیمت بالا به دست مردم میرسید، به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا ارز ترجیحی حذف و ارز آزاد به واردات نهادههای دامی اختصاص پیدا کند و مابهالتفاوت آن به مردم پرداخت شود.
وی تصریح کرد: باید دولت برای ۳۰ درصد مازاد تولید گوشت مرغ که حدود ۷۰۰ هزار تن میشود با ذخیره سازی و صادرات برنامه ریزی میکرد که هیچکدام از این اتفاقات رخ ندارد و مرغ در بازار به وفور وجود داشت و مرغداران کم کم با زیان مواجه شدند و با قیمت پایین محصول تولیدی خود را به بازار عرضه کردند و مجبور به کاهش تولید شدند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در دی ماه سال گذشته هشدار دادیم که اگر دولت به صنعت مرغ و صادرات این محصول ورود نکند در فروردین و اردیبهشت با مشکل مواجه میشویم و درحال حاضر با کمبود مرغ مواجه هستیم.
عباسی با اشاره به اینکه باید در قیمت گذاری محصولی مانند گوشت مرغ تولیدکننده و مصرف کننده را مدنظر قرار دهیم و تنها به سمت یک جهت بازار تمرکز نکنیم، ادامه داد: اگر قیمت مناسبی برای مرغ تعیین و نهادههای دامی نیز به میزان کافی تامین شود با مشکلی در صنعت پرورش مرغ مواجه نمیشویم.
نظر شما