هاشمی در گفتگو با خبرنگار بازار، با بیان این که کاهش بارندگی در سال جاری به محصولات زراعی به خصوص گندم و سویا که تولیدات استراتژیک استان است خسارت وارد کرده است، اظهار کرد: چند سالی است که شمال کشور بخصوص استان گلستان با بحران آب و تغییرات شدید اقلیمی مواجه شده و هر ساله شاهد خسارت های زیادی به بخش کشاورزی هستیم.
این فعال بخش کشاورزی با یادآوری این که پسروی شدید آب در خلیج گرگان نمود محیط زیستی این بحران آب و خشکسالی است، افزود: در کنار مشکلات محیط زیستی ایجاد شده، اقتصادِ کشاورزی محورِ گلستان هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان با هشدار نسبت به کاهش شدید سطح آب های زیرزمینی، خالی شدن سدهای گلستان و خشکی رودخانه ها گفت: معیشت بخش زیادی از مردم گلستان به کشاورزی وابسته است و اگر تدابیر جدی برای وضعیت فعلی نداشته باشیم با نابودی تولیدات کشاورزی شاهد بحران های اجتماعی هم خواهیم بود.
هاشمی با انتقاد از اینکه با وجود پیش بینی ها تاکنون تدابیر اجرایی مشخصی برای مقابله و رویارویی با آثار سوء خشکسالی در گلستان نشده است، ادامه داد: حدود ۳۰ درصد اشتغال و ۴۰ درصد تولیدات استان از طریق بخش کشاورزی تامین می شود و اگر تدابیر اجرایی مورد تایید کارشناسان لحاظ نشود معیشت مردم استان و جامعه کشاورزی در خطر خواهد بود.
سیدهامان هاشمی یادآور شد: صنایع غذایی و شرکت های بازرگانی استان وابستگی زیادی به بخش کشاورزی دارند لذا دامنه آثار تغییرات اقلیم فقط محدود به حوزه کشاورزی نیست به همین دلیل همه دستگاه های استان باید در این رابطه حساس باشند و مسئولیت خود را نسبت به بیکاری و تبعات اجتماعی آن بپذیرند.
نظر شما