به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، محمد مهجوری بیان کرد: با آغاز بهکار ۱۱۱ پروژه آبرسانی جدید برکت در مناطق محروم کشور با اعتباری معادل ۲۲۰ میلیارد ریال، تعداد پروژههای آبرسانی بنیاد در سراسر کشور به ۱۸۶ طرح رسید.
وی اظهار کرد: این پروژهها شامل احداث مخزن و شبکههای آبرسانی، عملیات اصلاح و تعویض خط لوله، خرید تانکر آبرسانی، مرمت قنوات، خرید و نصب دستگاه آبشیرین کن، بهسازی چشمه و غیره میشود.
به گفته معاونت عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت، این بنیاد ۲۱۸ پروژه آبرسانی را با بودجهای معادل ۱۱۶۷ میلیارد ریال در بیش از ۷۱۱ روستای محروم کشور در دست احداث دارد که از این تعداد، ۱۸۶ پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
۱۱۷ استان تحت پوشش خدمات آبرسانی بنیاد برکت قراردارند
مهجوری اظهار کرد: خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، زنجان، فارس، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، کرمانشاه، لرستان، قم، مرکزی، هرمزگان، کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و تهران، ۱۷ استان تحت پوشش خدمات آبرسانی بنیاد برکت هستند.
وی افزود: بنیاد برکت سال گذشته نیز بر اساس سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام در خصوص خدمترسانی هر چه بیشتر به روستاهای محروم و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ۷۵ پروژه آبرسانی را در ۴۷۷ روستا به بهرهبرداری رسانده است.
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت با تاکید بر این که بسیاری از ساکنان مناطق روستایی از بابت کمبود آب در مضیقه هستند، گفت: تامین آب شرب روستاهای کشور بهویژه در مناطقی که از خشکسالی رنج میبرند، علاوه بر جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان و بروز مشکلات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی ناشی از حاشیهنشینی در شهرها، باعث حفظ و بقای جمعیت در مناطق مرزی کشور، ارتقای سطح سلامت و بهداشت روستاییان و گسترش عدالت اجتماعی، افزایش درآمد و کمک به معیشت روستاییان از طریق تامین آب مورد نیاز دام و طیور خانگی روستاییان میشود.
اجرای ۳۵ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی در مناطق محروم کشور
مهجوری افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان و ارایه خدمات زیربنایی مانند آبرسانی به آنها، در همین راستا انجام میپذیرد. این فعالیتها از جمله برنامههای اصلی ستاد اجرایی فرمان امام در روستاها به شمار میرود که از طریق بنیاد برکت دنبال میشود و باعث حفظ و بقای جمعیت روستایی در روستاها خواهد شد.
به گفته وی، بنیاد برکت نزدیک به ۳۵ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی را در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور به بهرهبرداری رسانده یا در دست احداث دارد.
مهجوری ادامه داد: بنیاد برکت برای اجرای این پروژهها بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی نموده و تخصیص داده است.
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت با تاکید بر اینکه تمام ۳۱ استان کشور تحت پوشش طرحهای عمرانی و زیربنایی این بنیاد قرار دارند، خاطرنشان کرد: هر چند بنیاد برکت با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات و سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم و کمتر توسعه یافته از طریق ایجاد فرصتهای کسب و کار، عمده فعالیتها و اقدامات خود را بر اشتغالزایی در این مناطق متمرکز کرده است اما به اجرای طرحهای عمرانی و زیربنایی در مناطق روستایی و محروم نیز توجه ویژه دارد.
نظر شما