به گزارش بازار به نقل از استانداری گیلان، اسدالله عباسی از تحت تملک داشتن بیش ۱۰۰ واحد صنعتی توسط بانکها خبر داد و افزود: یکصد واحد در اختیار بانک ها بوده اما استفاده بهینه ای از این دارایی ارزشمند نمی شود، از این رو باید مشخص شود میزان بهرهوری و ظرفیت ایجاد اشتغال آنان چقدر است و این وظیفه کارگروه رفع موانع تولید میباشد.
وی با تاکید بر اینکه بازدید سر زده از شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی در گیلان منجر به شناسایی مشکلات آنان در حوزههای مختلف میشود، بیان کرد: یکی از برنامههای بنده به عنوان خدمتگذار مردم بازدید سر زده از واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی است لذا اگر مشاهده کنم که یک مکانی در کنار یک بنگاه تولیدی متروکه شده ، با خاطیان برخورد میکنم.
استاندار گیلان ادامه داد: بانکها امانت دار هستند و باید دو وجهی کار کرده و به ایجاد اشتغال در گیلان کمک کنند تا جوانان متخصصی که جویای کار و تولید هستند، ایده خود را به منصه ظهور گذاشته و به اشتغال پایدار دست یابند.
عباسی با اشاره به نقش افزایش تولید و احیای واحدهای تولیدی در گیلان در ایجاد امید و انگیزه در بین جوانان و متخصصان جامعه تصریح کرد: مقام معظم رهبری شعار سال را رشد تولید و مهار تورم معرفی کردند که نشان دهنده نقش مهم تولید در اقتصاد و پویایی جامعه است.
وی ظرفیت شرکتهای دانش بنیان را یک ظرفیت علمی در راستای حل مشکلات کشور و کمک به رشد تولید دانست و گفت: باید مشخص شود که در فروردین ماه و اسفند ماه سال گذشته چه میزان شرکت دانش بنیان در گیلان وجود داشته ، زیرا یکی از شعارهای مهم رهبر انقلاب و دولت جهادی سیزدهم توجه به شرکتهای دانش بنیان و توسعه آنان است.
نظر شما