به گزارش خبرگزاری بازار به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسانرضوی محمدطاهریانمقدم افزود: در حوزه صنایع دستی بیش از ۱۷۰ هنرمند در شهر چناران، گلبهار و گلمکان به صورت مشاغل خانگی و کارگاهی فعالیت دارند.
وی ادامه داد: بیشتر این هنرمندان در رشته های ترمه، گلیم، دوخت لباس سنتی، نمد مالی، زیورالات و چرم فعالیت می کنند.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران افزود: نبود بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرستان مشکلاتی را برای فروش محصولات صنایع دستی هنرمندان ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: شهرستان چناران در حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی ظرفیت های خوبی از جمله روستای گردشگری اخلمد، چشمه سبز گلمکان، دریاچه مصنوعی گلبهار و برج تاریخی رادکان را دارد، اما مهمترین عاملی که میتواند عامل پیشرفت گردشگری و صنایع دستی در شهرستان باشد تامین زیرساخت های اصلی است.
طاهریان گفت: یکی از مهمترین اقدامات در شهرستان برای حمایت تولید و احیاء صنایع دستی احداث بازارچه دائمی صنایع دستی است که شهرداری ها می توانند نقش بسزایی در این خصوص داشته باشند.
طاهریان مقدم اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه احیاء، ترویج و توسعه صنایع دستی در شهرستان انجام شده است، سال گذشته دوره آموزشی در رشته های معرق، سفال و سرامیک، چرم، دوخت لباس سنتی، فرت بافی با مشارکت بخش خصوصی برای حفظ و ماندگاری صنایع دستی برگزار شد.
وی تصریح کرد:برای حمایت از صنایع دستی و پیگیری های انجام شده با شهرداری چناران، تعداد دو غرفه در پارکت ملت و سه غرفه در بازار فرش شهرستان در اختیار هنرمندان قرار خواهد گرفت.
نظر شما