به گزارش بازار، سیدمحمد موسوی افزود: از آنجا که معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات به همه حوزهها و صنایع خدمات ارائه میکند، در نخستین اقدام با برگزاری جلسات مختلف با فعالان حوزه معدن نیازمندیها و کمبودهای این صنعت احصا شد.
وی گفت: به طور مثال مطالعات ما نشان میدهد حدود ۱۵ هزار ماشین آلات فرسوده با ۲۰ سال عمر در کشور وجود دارد، یعنی به مدت ۱۰ سال به جای این که سالانه ۵ هزار ماشین آلات از محل تولید و واردات تأمین شود، هزار تا هزار و ۵۰۰ دستگاه تأمین و وارد شده و برخی شرکتها مانند هپکو دچار مشکل بودند و چه بسا جلوی واردات نیز گرفته شده بود.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت با بیان این که برای رفع این مشکل با ۲۴ شرکت تولیدی ایرانی مذاکره کردیم، ادامه داد: در این مدت ما حدود ۱۱۰ درصد افزایش تولید داشتیم و تولید امسال تاکنون به حدود ۲ هزار و ۵۶۰ دستگاه رسیده، اما این تعداد نیز کافی نیست و باید همزمان از ظرفیت واردات نیز استفاده شود که این موضوع را نیز تسهیل کردیم و تاکنون ۲ هزار ثبت سفارش انجام شده است.
موسوی گفت:، اما هم اکنون موضوعی که برای معدن داران مشکل ساز شده، بدون شک تأمین ارز برای ثبت سفارش با توجه به بالا بودن نرخ ارز است که میتواند در واردات مانع جدی ایجاد کند، اما در بخش دیگر میتوان با وضع قوانین و مقررات جدید، مسیر واردات را کمی سخت کرد. البته در کنار این موضوع صندوق بیمه فعالیتهای معدنی نیز با ارائه تسهیلاتی خرید از داخل را فراهم کرده است تا معدنیها بتوانند از این طریق نیز نیاز به ماشین آلات را تأمین کنند.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت:
شرایط برای واردات ماشین آلات معدنی فراهم است
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت گفت: هم اکنون هیچ معدن دار و واردکنندهای مشکلی برای واردات ماشین آلات معدنی حتی مستعمل ندارد.
کد خبر: ۲۱۰٬۵۲۶
نظر شما