علی صفرنژاد در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: اتاق در الزامات اجتماعی و مسائل روز ورود کرده و یکی از نهادهای تاثیرگذار است.
عضو هیئت رئیس اتاق بازرگانی گرگان افزود: به عنوان مثال در سیل سال ۹۷ و ۹۸ گلستان، اتاق روزانه بیش از ۱۸ هزار پرس غذای گرم بین سیلزدگان توزیع کرد و علاوه بر آن در مسائل دیگر هم کمک رسانی شد.
وی توضیح داد: رساندن این میزان کمک در حدود یک ماه هزینه بالا و مدیریتی قوی می خواست که کار دولتمردان نبود.
صفرنژاد اضافه کرد: این دغدغهها و تاثیرات اجتماعی در کرونا هم دیده شده و عمده دستگاه های اکسیژن ساز و سایر تجهیزات بیمارستانی و درمانی توسط اتاق بازرگانی تامین شد.
عضو هیئت رئیس اتاق بازرگانی گرگان افزود: مطالعات تغییر مسیر ریلی راه آهن اینچه، گرگان، آزادشهر و شاهرود و پیگیری آن توسط اتاق بازرگانی گرگان پایه ریزی شد.
وی گفت: چند سال است که مشکل کمبود آب توسط اتاق بازرگانی گرگان بررسی شده و پیشنهاداتی دادیم که از جمله آن شیرین سازی آب دریا بوده است.
صفرنژاد گفت: استفاده از پساب و بازیافت و بازچرخانی آب آن باید در دستور کار قرار بگیرد زیرا در دنیا مصرف خانگی به زیر ۱۰ درصد کاهش یافته است.
عضو هیئت رئیس اتاق بازرگانی گرگان متذکر شد: مشکل گاز و بهینه سازی ساختمان ها باید رعایت شده و هم در مصرف گاز و برق صرفه جویی شود.
وی عنوان کرد: بهره وری کشاورزی در کشور ما پایین تر از دنیا است و این باعث شده، هزینههای ما بالا برود و هزینه تولید یک تن گندم در داخل با یک تن گندم جهانی همخوانی ندارد.
صفرنژاد ادامه داد: هم اکنون مزارع پنج هکتار و ۲۰ هکتاری در دنیا شوخی است و آنها تجمیع را در دستور کار قرار داده زیرا هزینهها را کاهش و راندمان را بالا می برد.
نظر شما