اصغر رستمی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: اراضی قابل کشاورزی استان حدود ۵۷۰ هزار هکتار است که سالیانه حدود ۴۶۰ هزار هکتار به کشت محصول اختصاص مییابد.
وی افزود: از این جمع اراضی دیم ۵۰ هزار هکتار است که در هر سال نزدیک به ۲۵ هزار هکتار به محصولات اختصاص مییابد و باغات ۸۲ هزار هکتار را شامل میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه جاری شدن زایندهرود منبع آبی رودخانه سطح زیرکشت استان را افزایش میدهد، افزود: رودخانه، قنوات، چاههای عمیق و نیمهعمیق و چشمهها منابع آبی در حوزه کشاورزی هستند؛ در کشت پاییزه غلات نظیر گندم و جو و در کشت بهاره اغلب سیبزممینی، ینجه و محصولات علوفهای کشت میشود.
محدودیت آبی در حوزه کشت و زرع محصولات کشاورزی استان
رستمی با اشاره به محدودیت آبی در حوزه کشت و زرع محصولات کشاورزی استان خاطرنشان کرد: سعی شده رویکردهایی تغییر روشهای آبیاری برای افزایش بهرهوری و بهبود وضعیت تولیدات محصولات ارائه شود.
وی به انتقال کشت از فضاهای باز به فضاهای بسته که شامل توسعه کشتهای گلخانهای میشود اشاره و اظهار کرد: این موضوع مورد استقبال قرار گرفته است و با آنکه در سال زراعی فعلی تسهیلات پرداختی برای کشتهای گلخانهای نداشتهایم و از حدود ۱۵۰ هکتار فضای گلخانهای ۱۱۰ هکتار با خوداجرایی بهرهبرداران مورد استفاده قرار گرفته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: تنها استان اصفهان است که بر مبنای الگوی کشت که از سوی وزارت ابلاغ شده الگوی کشت خود را تا سطح دهستان اجرایی کرده است.
نظر شما