به گزارش بازار، محسن جزینی، با اشاره به طرح دولت سیزدهم برای ۱۰۰ درصد کردن پوشش انرژی برق در سطح کشور، اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ برنامهریزی شد تا برای عشایر کوچرو که دسترسی به برق ندارند، از طریق سامانههای قابل حمل خورشیدی برق تامین شود. تامین برق عشایر کوچرو از طریق سامانههای قابل حمل خورشیدی
معاون مجری طرح برق عشایری شرکت توانیر گفت: تامین نیاز انرژی عشایر از طریق سامانههای قابل حمل تجدیدپذیر خورشیدی امکانپذیر است و برنامه تحویل این سامانههای خورشیدی با تکیه بر توان داخل در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: بر اساس توان داخل تولید صفحههای خورشیدی قابل حمل، برنامهریزی کردیم تا سالانه ۱۰ هزار خانواده عشایر کوچرو به ۱۰ هزار صفحه خورشیدی قابل حمل مجهز شوند.
جزینی تصریح کرد: طی مدت زمان اجرای طرح تاکنون ۱۹ هزار صفحه خورشیدی قابل حمل به ۱۹ هزار خانواده عشایر تحویل شده است و این روند در سال آتی نیز ادامه دارد.
این مقام مسئول گفت: به طور کلی ۵۰ الی ۶۰ هزار عشایر کوچرو در کشور داریم و برنامه داریم طی ۵ سال همه عشایر کوچرو کشور را به انرژی برق مجهز کنیم.
وی ادامه داد: سامانههای قابل حمل خورشیدی از صفحه خورشیدی ۱۰۰ وات تشکیل شده و یک سامانه نیز برق DC را در اختیار عشایر قرار میدهد و لامپ روشنایی نیز داریم که مجموعا کمتر از ۲۰ کیلو وزن دارد.
جزینی گفت: هزینه این سامانهها ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است و ۹۰ درصد هزینه این سامانهها توسط دولت پرداخت میشود.
این مقام مسئول بیان کرد: برنامه تامین برق عشایر کوچرو گامی است که پوشش برق در سطح کشور را به ۱۰۰ درصد میرساند.
نظر شما