به گزارش بازار، علیرضا مهاجر معاون زراعت وزیر جهادکشاورزی گفت: قبل از انقلاب، کل تولید محصولات کشاورزی، ۲۶ میلیون تن بودکه بعداز انقلاب حدود ۵ برابر افزایش یافته است.
مهاجر با مقایسه آماری از میزان تولیدات در بخش زاعت و کشاورزی، قبل و بعد از انقلاب گفت: قبل از انقلاب ۱۴ میلیون تن در زراعت، ۲۶ میلیون تن در کل محصولات کشاورزی از جمله، لبنات، شیلات و باغبانی زارعت داشتیم. در حالیکه امروز میزان زراعت در کشور به ۱۲۵ میلیوتن تن رسیده است.
ورمزیاری کارشناس کشاورزی میگوید: بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی، سال ۱۳۴۱ با اجرای قانون اصلاحات اراضی، تولید کالاهای اساسی در کشور کاهش چشمگیری یافت. به طوریکه ۷۰ درصد نیازهای اساسی کشور از خارج تامین میشد.
ورمزیاری افزود: در سال ۱۳۴۱ حدود ۱۲۷ هزار تن، گندم وارد کشور میشد؛ که این میزان در سال ۱۳۵۴ به یک میلیون ۴۴۰ هزار تن افزایش یافت یعنی واردات به بیش از ۱۱ برابر رسید.
با روشنگری امام خمینی (ره) خودکفایی به عنوان یک ضرورت در اقتصاد کشور حاکم و برنامه ریزی برای کاهش وابستگی به ویژه در بخش کشاورزی انجام شد.
نیازی معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی گفت: آخرین برآوردها نشان میدهد، ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار از هشت و نیم میلیون هکتار اراضی آبی کشور، مجهز به سیستم آبیاری نوین و هوشمند شدند.
ایمانی مدیر عامل بنیاد گندمکاران هم با اشاره به کسب رتبههای جهانی در تولید برخی از محصولات گفت: طبق آخرین گزارش فائو ایران جزء ۱۴ کشور تولید کننده گندم در جهان است.
بر اساس سیاستهای کلی ابلاغی برنامه هفتم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت مکلف است حداقل ۹۰ درصد کالای اساسی و اقلام غذایی را در داخل تولید کند.
نظر شما