حسن تقی زاده در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار کرد: حدود ۴۰ درصد صنعت نساجی کشور در اصفهان واقع است و دو هزار واحد کارگاهی کوچک و متوسط در این حوزه فعالیت می کنند اما مشکلات نمی گذارد که پارچه های تولید داخل به بازار رقابتی با چین و کره و ژاپن و اندونزی وارد شود.
وی افزود: در حال حاضر تنها تولید داخل ما ختم می شود به پارچه های مصرفی برای لباس های بیمارستانی و روپوش مدارس و در مابقی موارد وابسته به واردات یا پوشاک قاچاق هستیم.
رئیس اتحادیه پارچه فروشان اصفهان بیان کرد: همین موضوع، بازدهی این صنعت را به حداقل رسانده است و نساجی اصفهان را رو به کما برده است.
وی تاکید کرد: بالا و پایین رفتن تعرفههای واردات که منجر به وارد آمدن شوک به بنیان این صنعت ارزان شده است از جمله مهمترین علل این کاهش بازدهی در صنعت نساجی تلقی میشود که باعث شده است کارخانجات نتوانند آنچنان که باید به زنده نگهداشتن صنعت حساس پوشاک یاری برسانند.
تقی زاده گفت: این موضوعی است که بر حمایتهای انجام شده یا وعده داده شده نیز مُهر بی رنگی میزند تا گسستن تار و پود پوسیده صنعت نساجی ایران در آیندهای که شاید چندان هم دور نباشد اجتناب ناپذیر شود.
نظر شما