به گزارش بازار، محمد قرائی در ارتباط با رسانه ملی گفت: در حال حاضر در دنیا کمتر از ۱۰ شرکت سازنده توربین از جمله شرکت جی آی آمریکا، شرکت زیمنس، شرکت مپنا و دیگر شرکتهایی هستند که توربینهای گازی و بخاری میسازند.
وی افزود : پروژههای بین المللی زیادی را انجام داده ایم و در حال مذاکره با کشورهای عراق، ترکیه و سوریه برای انجام پروژها و همچنین در حال ارتباط برای انجام پروژههای مهم در کشور روسیه هستیم.
وی گفت: با جایگزینی مشتریانی که در منطقه وجود دارند که از تجهیزات نو و قطعات نو استفاده میکنند، ما اینها را بازسازی و بازتوانی میکنیم و باهمان کیفیت به مدار تولید میآوریم.
معاون پژوهشهای بین المللی شرکت تعمیرات نیروگاهی ادامه داد: در یک مناقصه بین المللی به عنوان شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران شرکت کردیم و قبل از آن نیاز بود که ما از نظر کیفی ارزیابی شویم و با رقبای بین المللی سنجیده و مقایسه شویم و امتیازات فنی را به دست آوردیم و برنده شدیم و این توربینها بعد از اینکه ۲۰۰ هزار ساعت کار میکنند، باید بیایند و عملیاتی روی آنها انجام شود که بتوانند ۲۰۰ هزار ساعت دیگر نوسازی و عمر کار کرد اینها را افزایش میدهیم.
وی گفت: به طور متوسط عمر توربینها برای کارکرد چیزی در حدود ۲۰۰ هزار ساعت پیش بینی شده و با این عملیات انجام شده ۲۰۰ هزار ساعت دیگر توربینها در مدار بهره برداری قرار بگیرند و مطابق با استانداردهای روز دنیا و با کیفیت بین المللی تحویل و در مدار تولید قرار دهیم.
قرائی افزود: به همت همه مهندسین و متخصصین و مدیران جهادگر صنعت برق، توربینی وجود ندارد که ما قادر به سرویس آن نباشیم ما به مرحلهای رسیدیم که میتوانیم توربینها را بازتوانی و افزایش تولید از آن توربینها حاصل شود.
نظر شما