به گزارش بازار به نقل از جهاد کشاورزی استان قزوین، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: اراضی حاشیه رودخانه شاهرود از ظرفیت بالایی برای پرورش و تکثیر انواع ماهیان خوراکی برخوردار است و در این راستا مطالعات امکان سنجی اجرای طرح های تولیدی شیلات در این محدوده انجام شد.
ایرج رحمانی افزود: این مطالعات نشان داد که می توان سالانه ۹ هزار تن انواع ماهیان خوراکی را با سرمایه گذاری برای ایجاد واحدهای پرورشی در این محدوده تولید کرد.
وی اظهار داشت: تحقق سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای پرورشی در این محدوده نیازمند صدور مجوزهای لازم و هماهنگی بین وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست است.
این مسوول گفت: رایزنی های استانی برای دریافت این مجوزها انجام شده و در حال پیگیری است و امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: این محدوده مستعد پرورش ماهیان خوراکی نیازمند سرمایه گذاری قوی و اجرای طرح های کلان است که امیدواریم با دریافت مجوزهای لازم و جذب سرمایه گذار دارای اهلیت شاهد اجرای زیرساخت و ساخت واحدهای پرورشی در آن در آینده نه چندان دور باشیم.
نظر شما