به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، منصور آرامی، با اشاره به مولد سازی دارایی های دولت اظهارکرد: موضوع مولد سازی دارایی های دولت یکی از روش های تامین مالی دولت است.
وی با بیان اینکه دولت منابع مالی مختلفی دارد، بیان کرد: مولد سازی دارایی های دولتی می تواند به دولت کمک زیادی کند بنابراین اگر این اموال به درستی مولد سازی و تبدیل به سرمایه شود، مفید و موثر واقع خواهد شد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه مولد سازی دارایی دولت به معنای فروش این اموال نیست، تصریح کرد: بسیاری از دستگاه های اجرایی زمین، املاک و امکانات مختلف دارند و اموال آنها می تواند به سرمایه مولد تبدیل شود.
این نماینده مجلس اموال دستگاه های اجرایی می تواند در پروژه های سرمایه ای و توسعه ای هزینه شود، بیان کرد: در این بخش برخی مسائل مهم حائز اهمیت است؛ یک اینکه ما با این روش کار، به درستی آشنا نیستیم. همچنین متاسفانه کشور ما متکی بر درآمدهای نفتی است و وقتی ما موضوع حضور بخش خصوصی و یا مولد سازی دارایی های دولت را به میان می کشیم ،می بینیم که اصلا بلد نیستیم که باید به چه نحوی مولد سازی را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی با مفهوم مولد سازی دارایی های دولت آشنا نیستند، تاکید کرد: تاکنون مولد سازی دارایی های دولت برای دستگاه های اجرایی موضوعیتی نداشته است.
وی با بیان اینکه وزارت اقتصاد و امور دارایی باید در حوزه مولد سازی دارایی ها دولت ،جلسات متعددی را برگزار کند، بیان کرد: باید در این بخش آموزش لازم به مدیران داده و در این زمینه هدف گذاری شود.
آرامی تاکید کرد: متاسفانه به دلیل اینکه ما روی این موضوع کار نکردیم همچنان متکی به نگاه های سنتی در این بخش هستیم یعنی به دنبال این هستیم که نفت بفروشیم و منابعی را حاصل کرده و پروژه ای را اجرا کنیم. متاسفانه نتیجه کار ما در این فرآیند، پروژه های نیمه کاره میلیاردی بوده که ۱۵ سال است به سرانجام نرسیده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده ای برای مولد سازی دارایی های دولت وجود ندارد بیان کرد: اگر در مولد سازی دارایی های دولت اراده لازم وجود داشته باشد حتما ما به سمت تبدیل منابع خود به احسنت خواهیم رفت.
این نماینده مجلس بیان کرد: دستگاه های مختلف در جاهای مختلف منابع فوق العاده ای دارند و این منابع متاسفانه رها شده است و برای آن تعیین تکلیفی صورت نمی گیرد.
وی با بیان اینکه بسیاری از منابع از سوی دستگاه ها بلااستفاده مانده است، بیان کرد: اراده لازم برای مولد سازی دارایی های دولت وجود ندارد و این نقص معطوف به عدم آگاهی مدیران در این بخش است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت و وزارت اقتصاد باید تشکیلات و قرارگاه مشخصی برای مولد سازی دارایی ها دولت داشته باشند تا برنامه ریزی مناسبی در این بخش صورت پذیرد.
نظر شما