لیلی خالصی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: از طریق مهارت بافتنی و بنا بر سفارش مشتریان انواع عروسک، جا کلیدی، سر مدادی، ست دستبند، گوشواره ،.. بافتنی تولید می کنم.
تولید کننده محصولات خانگی گفت: عدم بازار فروش مناسب، گرانی مواد اولیه و نبود نظارتهای کافی بر قیمت مواد اولیه از جمله مشکلاتی است که ادامه کار را برایم دشوار کرده است.
وی افزود: مواد اولیه کارم در این منطقه تولید نمی شود و از آنجایی که خرازی هم در این شهر وجود ندارد نمی توانم نخ مورد نیازم را به قیمت عمده تهیه کنم.
وی تصریح کرد: هر کلاف نخ را با قیمت ۳۰ هزار تومن که رقم بالایی است تهیه می کنم در حالیکه مشتریان محصولات تولیدی از نخ را به قیمت پایینی خریداری می کنند.
تولید کننده محصولات خانگی گفت: همکاران من در استانهای دیگر محصولات بافتنی خود را به قیمت ۳۰۰ هزار تومان می فروشند در سیستان همان محصول را به قیمت ۱۵۰ هم نمی خرند و این نابرابری غیر قابل تحمل است.
وی با اشاره به اینکه شتاب دهنده ها برای کمک به مشاغل خانگی ورود کنند، افزود: آنها می توانند به عنوان سرمایه گذار به ماسفارس محصول به قیمت مناسب دهند تا کسب و کارهای خانگی اینگونه متحمل ضرر و زیان نشوند.
نظر شما