علی اکبر عرب احمدی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: به جهت جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ منابع خاک و آب در استان باید زارعان به کشت گیاهان کم آب بر روی بیاورند.
مجری طرح گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی گلستان افزود: گیاهان دارویی به علت کم آب بر بودن بهترین جایگزین برای کشت های سنتی با مصرف آب بالا هستند و با توجه به ارزش افزوده ای که این محصولات دارند از نظر اقتصادی برای کشاورز مقرون به صرفه خواهد بود.
عرب احمدی با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی در گلستان در حال افزایش است، بیان کرد: گلستان با توجه به تنوع اقلیم و شرایط خاکی که دارد در آینده ای نزدیک به یکی از قطب های تولید محصولات گیاهان دارویی تبدیل خواهد شد.
وی یادآورشد: با توجه به طرح جهش تولید در دیمزار ها، چندسالی است که کشت گیاهان دارویی را در استان آغاز کرده ایم زیرا گلستان شرایط خوبی برای کشت های نشائی دارد.
به گفته وی، در حال حاضر در شهرستان گرگان، علی آباد، بندرگز، کردکوی، گنبد، آزادشهر و فاضل آباد بسیاری از زارعان به کشت گیاهان دارویی مانند نعنا فلفلی، بادرنجونه، سیاه دانه و زیره سبز مشغول اند.
مجری طرح گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی گلستان با بیان اینکه نوار شمالی استان مناطق مناسبی برای کشت زیره سبز است، گفت: با توجه به بارندگی هرسال بین سه تا پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیره کشت می شود.
وی با بیان این موضوع که استان گلستان در بخش گیاهان دارویی نوپا است، افزود: باید برای ایجاد صنایع تبدلی و بسته بندی برای این محصولات تصمیمی جدی گرفت تا ارزش افزوده نصیب استان شود.
به گفته عرب احمدی، امسال در بیش از هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان سیاه دانه کشت شده است.
نظر شما