داود شایقی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: با توجه به نیاز استان به پیشرفت، توسعه و محدود بودن فصل کار در استان سعی بر این داریم از تمامی منابع انسانی جذب داشته و تمامی طرحهای خود را در کوتاهترین زمان به ثمر برسانیم که از جمله فرصتهای مناسبی در اشتغال برای طرحهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری در اولویت این تکمیل قرار گرفته است.
وی افزود: برنامهای برای طرحهای نیمه تمام داریم تا به نحو احسن به اتمام برسد و همچنین امری لازم و ضروری است توزیع اعتبارات و منابع را با وجود تحریمهای موجود، محدودیت منابع و وجود تورم وگرانی، برای تکمیل پروژهها در چندین نوبت افزایش اعتبارات در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی اردبیل جذب صد درصدی اعتبارات را در سال مالی ۱۴۰۰ یادآور شد و گفت: ۳۴۳ میلیارد تومان جذب منابع علاوه بر یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر را به صورت نقدی به استان شاهد بودیم که برای تکمیل طرحهای عظیم راه، راه آهن، سدها، بیمارستانها و شبکههای پایاب هزینه شده است.
شایقی تأمین آب شرب را در افق ۲۰ تا ۳۰ ساله از دیگر برنامههای اساسی استان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه ۹۰ درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف میشود، برای جلوگیری از هدر رفتن منابع، طرحهای آبیاری مدرن با سرعت در حال انجام است که امیدواریم در اسرع وقت و موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.
وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ اعتبار مصوب راه آهن اردبیل – میانه ۲۰۰ میلیارد تومان بود که در پایان سال مالی که شهریور امسال بود، این رقم با رشد چهار برابری به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
وی پروژه عظیم ریلی را یادآور شد که پیشرفت ۹۰ درصدی داشته و گفت: سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه نیاز است تا به پایان برسد.
شایقی بیان کرد: امسال نیز ۳۶۰ میلیارد تومان برای راه آهن اردبیل اعتبار پیشبینی شده بود که تاکنون و با گذشت سه ماه از سال مالی ۱۴۰۱، بیش از ۳۴۰ میلیارد تومان منابع تأمین شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی اردبیل تلاش استاندار اردبیل، نمایندگان مجلس و سازمان مدیریت و برنامهریزی را در تأمین اعتبار مورد نیاز این پروژه مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: ما سعی میکنیم تا از ظرفیتهای قانونی بودجه به ویژه از نفت و فاینانس بانکی استفاده کنیم تا این پروژه عظیم ملی به سرانجام رسانیم.
نظر شما