۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۱:۳۰
 درگیری اتیوپی با تورم در میان بحران‌های متعدد

 درگیری اتیوپی با تورم در میان بحران‌های متعدد

اتیوپی از سال ۲۰۲۰ با بحران اقتصادی به دلیل کووید-۱۹، بحران‌های آب و هوایی و درگیری در شمال این کشور مواجه بوده‌ است.

به گزارش بازار، اتیوپی از سال ۲۰۲۰ با بحران اقتصادی همراه با کندی رشد به دلیل همه گیری کووید-۱۹، بحران‌های آب و هوایی و درگیری در تیگری در شمال این کشور مواجه بوده‌ است.

پس از اینکه اقتصاد اتیوپی از سال ۲۰۱۰ و برای یک دهه یکی از فعال‌ترین اقتصادهای جهان بود، امروز شاهد تورم فزاینده‌ای است که انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۲ از آستانه ۳۰ درصد به عنوان میانگین سالانه فراتر رود.

خیابان‌های مرکاتو مملو از غرفه‌ها و انواع کالاها، مملو از خریداران و فروشندگان است. با این حال، بازدیدکنندگان از بازار مرکاتو در آدیس آبابا، بزرگترین بازار فضای باز آفریقا، که شامل هزاران مغازه است و در آن همه چیز از لباس گرفته تا مصالح ساختمانی، ماشین آلات صنعتی، ابزارهای الکترونیکی و لوازم خانگی یافت می‌شود، تأیید می‌کنند که فعالیت کاهش یافته است.

افراد شاغل در بازار مرکاتو در رصد اوضاع مردم این کشور از وضعیت اکثریت ساکنان اتیوپی صحبت می‌کنند و می‌گویند: همه قیمت‌ها به جز دستمزد ما در حال افزایش است.

مردم مرکاتو وضعیت اقتصادی را به جنگی که به مدت دو سال شمال کشور را فرا گرفت، نسبت دادند و تأکید کردند که درگیری‌های جاری بودجه دولت را تخلیه کرده و خسارت زیادی به بخش‌هایی مانند کشاورزی و صنعت وارد کرده است، در حالی که اکثر مردم اتیوپی‌ به اندازه کافی ارز از بانک‌ها دریافت نمی‌کنند.

اما این درگیری تنها بحرانی را تشدید کرد که با همه‌گیری کووید-۱۹ آغاز شد و رشد که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ به طور متوسط ۹.۷ درصد بود، از سال ۲۰۲۰ به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و از ۹ درصد در سال گذشته به ۶.۱ درصد کاهش یافته است.

صندوق بین المللی پول تایید کرد که در سال ۲۰۲۲ رشد به کمتر از ۴ درصد در مقایسه با ۶.۳ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش خواهد یافت.

تغییرات آب و هوایی - به ویژه خشکسالی که شاخ آفریقا را درنوردیده است - بر کشاورزی (یک سوم تولید ناخالص داخلی) تأثیر گذاشته است که به افزایش قیمت مواد غذایی کمک کرده است.

اکثریت مردم اتیوپی معتقدند که دلایل هر چه باشد، "در نهایت، همه این‌ها بر افراد کم درآمدی مانند ما تاثیر می‌گذارد"، امیدوارند که توافق نامه صلح امضا شده در ۲ نوامبر بین دولت و شورشیان تیگری "به بهبود وضعیت منجر شود. "

کد خبر: ۱۹۳٬۴۹۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha