پیام برزگر در گفتگو با خبرنگار بازار با تشریح ظرفیتهای نخستین هاب پتروشیمی ایران اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در سال ۱۳۷۶ با مساحت ۲۸۵۰ هکتار و ۶ سایت احداث شد و امروز از ظرفیت ۲۶ میلیون تنی برخوردار است.
وی افزود: این منطقه در حال حاضر بیش از ۱۸ میلیون تن تولیدات مختلف دارد که حدود ۱۱ میلیون تن آن به فروش می رسد و نتیجه این تولیدات و فروش حدود ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری بوده است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه حدود ۳۳ هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: حدود ۳۳ هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مشغول به کار هستند و ۳ هزار نفر نیز بصورت روزمزد فعالیت می کنند، در سالهای آینده به واسطه طرحهای توسعهای و سرمایهگذاری نیز در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی شاهد افزوده شدن بیش از ۴ هزار نفر دیگر به شاغلین این منطقه خواهیم بود که گامی به منظور ایجاد اشتغال و توسعه پایدار خواهد بود.
وی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی امروز با همت جوانان توانمند ایرانی، به صورت کاملا بومی، خودکفا و درونزا مدیریت میشود، مدیران و کارگران غیور قطعه به قطعه این منطقه مهم اقتصادی کشور را بنا نهاده و مدیریت کردند تا با افتخار به کشوری مقتدر در منطقه جنوب غرب آسیا و در سطح بینالملل تبدیل شویم.
برزگر با تشریح نگاه و رویکرد این سازمان به مباحث کار و کارگر، گفت: نگاه به مقوله کار و کارگر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نگاهی برگرفته از آموزههای اسلامی است، نگاهی توام با افتخار به کار و تلاش که منشا ارزش آفرینی و افتخار آفرینی است.
وی عنوان کرد: رویکرد ما و نگاه ما به کار و کارگر مبتنی بر گسترش رضایتمندی، عدالت محوری و کرامت انسانی است و در مسیری حرکت میکنیم که اول رضای خدای متعال و بعد رضایت کارگر و کارفرما و همچنین رضایت جامعه پیرامونی را مد نظر قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تاکید کرد: در بحث عدالتمحوری روش هایی را اتخاذ کردهایم که به حفظ حقوق کارگر منتهی شود و کارفرما نیز رضایت داشته باشد، رویکردی که در آن کارگر از حداقلهای زندگی شرافتمندانه برخوردار باشد و شرایط را برای مردم پیرامون منطقه نیز در حد توان مطلوب کنیم، به گونهای که از همجواری با صنعت احساس غرور و افتخار کنند.
برزگر با اشاره به توانمندی شرکتهای دانش بنیان ایرانی در حل مسائل پیش روی صنعت عظیم پتروشیمی بیان کرد: به دنبال ایجاد پیوند بین دانش و صنعت هستیم، در همین راستا با حمایت از شرکتهای دانش بنیان زمینه را برای حضور مستمر این عزیزان در نخستین هاب پتروشیمی ایران فراهم کردهایم که به یاری خداوند چندین شرکت نیز مستقر شدهاند.
وی توضیح داد: با حمایت از شرکتهای دانش بنیان قصد داریم علاوه بر ایجاد اشتغال برای جوانان دانش آموخته، مسائل و مشکلات فناورانه شرکتهای پتروشیمی را حل کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی فرصت عظیمی در پیش روی دانش بنیانها است تا با رویکردهای نوین، آینده روشنتری را برای صنعت ارزشمند پتروشیمی و کشور ترسیم کنند.
برزگر بیان کرد: توجه به استارت آپها در قالب کسب و کارهای کوچک هم از دیگر رویکردهای منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است که به همین منظور در حال ساخت سولههایی هستیم که بتوانیم با در اختیار قرار دادن این فضاها به کسب و کارهای استارت آپی در مسیر حمایت از دانش بنیانها و استارت آپها گامهای موثری برداریم.
وی ادامه داد: به دنبال تملک حدود ۳ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین برای فاز۲ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی هستیم که اکثر استعلامهای آن در استان خوزستان انجام شده است، با تملک این اراضی و توسعه منطقه ویژه حداقل ۶۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و در زمان ساخت ۳۰۰ هزار نفر مشغول به کار خواهند شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی پایان گفت: با توجه به زیرساختهای ایجاد شده در این منطقه سرمایهگذاران تمایل شدیدی به سرمایهگذاری در فاز ۲ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی دارند.
نظر شما