مریم حسنی در گفتگو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه از لامپ های LED که کوچکترین واحد آن است تا لامپ های حبابی و لامپ های کارگاهی و پتل ها در بحث صنعتی از مینیاتوری تا حوزه های تخصصی صنعتی مثل کلید های اتومات بی متال ، کلید های حرارتی و... به همت متخصصان در داخل کشور تولید می شود، تاکید کرد: اکثر مواد اولیه تولیدات مذکور در داخل کشور تامین می شود.
وی با بیان اینکه تلاطم و افزایش قیمت ارز از جمله مشکلات صنایع روشنایی به خصوص برای واردات است، گفت: مشکل اصلی ما تامین بودجه و افزایش بودجه محسوب می شود.
مدیر بازرگانی پارس الوند الکتریک با بیان اینکه یکی از چالش ها و مشکلات ما در سال گذشته قطعی برق بود که خیلی به شرکت های تولیدی مانند شرکت ما ضرر رساند، افزود: قطعی برق در سطح شهر و کشور بوده و بیمه خدماتی برای این موضوع ارائه نکرده زیرا معمولا ضرر به وسایل برقی می رسد در حالی که نوسان چه الکتریکی و چه الکترونیکی خیلی برای محصولات برقی ضرر دارد و باعث سوختن محصولات می شود.
حسنی بیان کرد: حدود ولتاژ محصولات یک میزان ثابت است و محصولات از ولتاژ ۸۵ تا ۲۲۰ را پوشش خواهد داد اما وقتی ولتاژ به صورت ناگهانی بالا یا پایین می شود به راحتی باعث سوختن دستگاه خواهد شد و لذا چه در محصولات صنعتی و چه در محصولات روشنایی سبب خسران می شود.
وی با باین اینکه وقتی که طول عمر وسایل روشنایی به اتمام نرسیده و دستگاه سوخته و مشمول گارانتی می شود و شرکت باید خسارت مشتری را پرداخت کند اما اصل مطلب این است که ضرر و زیان متوجه کارخانه خواهد شد، گفت: موضوع دیگری که در زمینه تولید باید به آن اشاره کرد آی سی هایی است که از مس ساخته و در نتیجه تلاطم قیمت این فلز در دنیا و ایران بر کار ما تاثیر می گذارد.
نظر شما