۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
دروغ اپل به کاربرانش درباره ردیابی و حریم خصوصی

دروغ اپل به کاربرانش درباره ردیابی و حریم خصوصی

گروهی از پژوهشگران ادعای اپل برای ناشناس ماندن شیوه مصرف دیتا در دستگاه‌های این شرکت را نقض کرده اند، زیرا آن‌ها متوجه شدند یک شناسه دیجیتال مخصوص فعالیت در دستگاه را به اپل آی دی مرتبط می‌کند.

به گزارش بازار، حساب توئیتری گروه محققان Mysk ادعای اپل درباره تمرکز بر حفظ حریم خصوصی را به چالش کشیده اند.

توسعه دهندگان نرم افزار ادعا می‌کنند قابلیت استفاده از داده ناشناس اپل برای برخی اپلیکیشن‌ها شامل یک شناسه خدمات فهرست (DSID) است که به طور انحصاری به اپل آی دی و داده‌های آی کلود فرد مرتبط می‌شود. طبق اطلاعات Mysk اپل می‌تواند با کمک DSID عادت‌های جستجوی شما در اپ استور را ردیابی کند. این امر با ادعای اپل مبنی بر اینکه «هیچ‌کدام» از داده‌ها شناسایی شخصی نیست، در تضاد است و به نظر می‌رسد که در iOS ۱۶ نیز فعال است.

محققان قبلا یافته‌هایی را منتشر کرده بودند که نشان می‌داد در iOS ۱۴.۶ حتی اگر قابلیت تحلیل دستگاه غیر فعال یا جمع آوری داده محدود شده باشد، انبوهی از داده‌های مربوط به فعالیت‌های اپلیکیشن‌های طرف اول به اپل فرستاده می‌شود.

این اطلاعات شامل مدل آیفون، زبان کیبورد و دیگر جزئیاتی می‌شود که به طور فرضی برای ردیابی فرد به کار می‌رود. نشریه گیزمودو نیز اشاره کرده پس از انتشار آن گزارش، کاربران یک شکایت دسته جمعی علیه اپل ثبت کردند.

این در حالی است که اپل در iOS ۱۴.۵ ابزاری برای جلوگیری از ردیابی کاربران توسط اپلیکیشن‌های طرف ثالث ارائه کرد؛ بنابراین گزارش جدید شامل نرم افزارهای دیگری که روی دستگاه کاربر نصب است، نمی‌شود.

به نقل از وبگاه انگجت، البته هنوز مشخص نیست اپل چه اطلاعاتی را به طور دقیق می‌بیند. گیزمودو در گزارشی نوشته اپل مصرف دیتا را رمزگذاری می‌کند و لزوما داده‌های خصوصی و عمومی را با هم فراوری نمی‌کند. مشکل دیگر نیز آن است که اپل روش تحلیل جمع آوری داده‌های خود را با جزئیات مشخص نمی‌کند.

اکنون این نگرانی وجود دارد که اپل تعهد خود به حفظ حریم خصوصی را حفظ نکند.

کد خبر: ۱۸۹٬۵۳۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha