به گزارش بازار، «حسین کنعانی مقدم» افزود: نظام بین الملل سال هاست در مسائل اقتصادی به این نتیجه رسیده که رقابت کردن در مسائل اقتصادی چندان مطلوب نیست بلکه همکاری، وحدت و شکل گیری اتحادیه های مختلف اقتصادی، اجلاس های اقتصادی یا پیمان های اقتصادی مشترک راهگشاست.
وی اظهارداشت: دین مبین اسلام در بحث الگوهای اقتصادی مثل بازار مشترک، پول واحد، برداشتن مرزهای اقتصادی، شکل گیری تجارت و اقتصاد اسلامی و غیره بسیار تاکید دارد.
این کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: جمهوری اسلامی ایران بر همین مبنا در خیلی از کنوانسیون ها، پیمان ها، بازارها و اتحادیه های مشترک مثل شانگهای، سیکا، اکو، اوراسیا و بسیاری موارد دیگر حضور جدی داشته و در این مسیربا صلابت گام برمی دارد.
وی در ادامه افزود: حال سئوال اینجاست که جهان اسلام ضمن در اختیار داشتن قدرت انرژی و همینطور بازار بزرگ ۱,۵ میلیاردی نفری چرا نباید الگوی همکاری مشترک و وحدت را در مسائل اقتصادی سرلوحه کارهای خود قرار دهند!؟
کنعانی مقدم بیان داشت: ظرفیت بالای تجاری و اقتصادی در جهان اسلام وجود دارد از اینرو ضرورت ایجاب می کند این ظرفیت احیا و از حالت بالقوه و بالفعل در آید.
وی ادامه داد: کشورهای اسلامی به جای وابستگی اقتصادی به دیگران باید با هم متحد و از منابع و توان داخلی خود استفاده کنند.
این کارشناس اقتصاد سیاسی یادآورشد: تمامی کشورهای اسلامی باید بتوانند مزیت های اقتصادی و تجاری خود را به نحو احسن شناسایی و این مزیت ها را تقویت کنند.
نظر شما