ساسان احمدی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مرحله آزمایشی طرح جهش تولید در دیمزارها از سال ۹۹ آغاز شده، اظهار کرد: این مسئله جزو دغدغههای مسئولان و دولت بهویژه مقام معظم رهبری بود.
احمدی خاطرنشان کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها در سال نخست هشت شهر با سطح زراعی ۲۰ هزار هکتار را در بر گرفت.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان اضافه کرد: این طرح، سال دوم در ۹ شهر گلستان با سطح زراعی ۷۰ هزار هکتار و سال جاری ۲۱۰ هزار هکتار از اراضی زراعی تحت پوشش این طرح قرار میگیرد.
او تولید را یکی از ارکان اصلی استقلال کشور دانست و افزود: این مهم بهویژه با تحولات سیاسی جهان بهویژه جنگ روسیه و اوکراین بیشتر موردتوجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در طرح جهش تولید در دیمزارها مسئولان و کشاورزان پایکار آمدند تا در حوزه تولید محصولات کشاورزی بهویژه دیم پیشرفت حاصل شود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در کنار سایر دستگاههای اجرایی است، افزود: امیدوارم با کمک جهاد کشاورزی، سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به جهش تولید بهتر ختم شود.
احمدی با بیان اینکه مشارکت در بیمه محصولات کشاورزی از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بود، گفت: بیمه کشاورزی در استان گلستان به ۵۲ درصد رسید.
وی با تأکید بر اینکه باید اهتمام بیشتری به این بخش شود، افزود: متأسفانه بیمه نتوانست در حوزه کشاورزی برخی موضوعات را تحت پوشش قرار دهد و به نظر میرسد در حوزه بیمهای به سازوکارهای بهتری نیاز باشد.
او یادآور شد: اعطای تسهیلات ارزانقیمت، بهکارگیری کارشناسان فارغالتحصیل بیکار کشاورزی به حالت پارهوقت، مبارزه با آفتها و عوامل پیامرسان از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان در حوزه کشاورزی استان است.
نظر شما