به گزارش بازار، «حامد احمدی» مدیرکل هوشمندسازی و فناوری های نوین شرکت توانیر افزود: این کنتورها بیشتر برای مشترکان برق صنعتی و بزرگ در کشور نصب شده است.
وی همچنین اظهارداشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته کنتور هوشمند برق برای ۴,۵ میلیون نفر مشترک برق در کشور نصب خواهد شد.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری های نوین شرکت توانیر گفت: تلاش ها بر اینکه بر اساس برنامه ریزی مزبور تا سال آینده بتوان برای دو میلیون مشترک برق دیگر در کشور این کنتورها نصب شود.
وی در ادامه افزود: مشترکان خانگی نیز شامل این برنامه ریزی می شوند البته اولویت با مشترکان پر مصرف خواهد بود.
احمدی اظهارداشت: کنتورهای هوشمند برق این قابلیت را فراهم کرده که بتوان اطلاعات مشترکان را بصورت برخط و از راه دور قرائت کرد.
وی عنوان کرد: علاوه بر اطلاعات بار و انرژی یکسری شاخص های کیفیت توان برق مثل افت ولتاژ، شرایط ولتاژ تحویلی به مشترکان و نظایر این را هم می توان عرضه کرد.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری های نوین شرکت توانیر گفت: این موجب می شود شناخت نقاط ضعف شبکه مثل افت ولتاژ خیلی راحت تر و سریع تر انجام شود و همینطور خدمات رسانی به مشترکان سریع تر و با کیفیت بهتری همراه باشد.
وی افزود: دسترسی دقیق تر به اطلاعات بار مشترکان موجب می شود بتوان منحنی مصرف انرژی را با دقت مناسب تری برای یک مشترک یا طیفی از مشترکان ترسیم کرد.
احمدی اضافه کرد: این موضوع دقت پیش بینی نیاز مصرف را افزایش می دهد بنابراین ظرفیت سازی در شبکه می تواند بصورت بهینه تری صورت گیرد ودر ضمن طراحی و سرمایه گذاری در شبکه برق در مسیر بسیار درست تری انجام خواهد شد.
وی یادآورشد: قرائت از راه دور اطلاعات انرژی هم موجب صرفه جویی در هزینه ها و هم از نظر اجتماعی عدم مراجعه ماموران قرائت به درب منازل خود یک مزیت است.
نظر شما