ابوالقاسم کوره چینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: اتاق اصناف ایران همراه با اتاق تعاون و بازرگانی سامانهای را طراحی کردند که در اتاق اصناف ایران قابل مشاهده است؛ همه اصناف میتوانند با مراجعه به این سامانه و تکمیل پرسشنامههای مربوطه میزان خسارتهای وارده را اعلام کنند.
وی افزود: ورود اصناف به این سامانه باعث کمک به اتاق اصناف برای احصاء خسارتهای وارده و همچنین تکمیل بانک اطلاعاتی در این زمینه میشود.
دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز با اشاره به کارایی بیشتر سامانه های متمرکز نسبت به ارسال نامه به اتحادیهها عنوان کرد: سه میلیون واحد صنفی در کشور و ۱۳۶ الی ۱۳۷ هزار واحد صنفی نیز در استان خوزستان فعالیت دارند.
کوره چینی توضیح داد: در پرسشنامه مذکور چک برگشتی، بدهیهای معوقه، تعداد کارگران اخراج شده و دیگر اطلاعات مربوط به خسارت وارده به اصناف در ایام شروع و ویروس کرونا لحاظ شده است.
وی ادامه داد: نامههای بسیاری از اصناف مختلف به اتاق اصناف ارسال میشود که حاکی از وضعیت بد معیشتی خانواده آنها و ایجاد مشکلات اقتصادی است؛ در این نامهها که بیشتر دردنامه است حتی به موضوع مستأجر بودن افراد اشاره شده و گلایههای بسیاری دارند.
دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز با اشاره به انتقاد برخی اصناف از نبود درآمد حتی در حد پرداخت حق عضویت اتحادیه تصریح کرد: از ۲۳ فروردین به بعد برخی از اصناف و کسب و کارها با ورود به سامانه وزارت بهداشت نسبت به اخذ مجوز فعالیت در ایام شروع ویروس اقدام کردند.
نظر شما