به گزارش بازار به نقل از ایبنا، علی بهشتی روی، کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با ایبِنا با اشاره به مطلب فوق گفت: اوایل شهریور ماه بود که دکتر عشقی رئیس سازمان بورس به نقل از شورای عالی بورس خبر داد که مجوز راه اندازی بورس بین الملل صادر شده است و هیئات موسس آن باید تشکیل شود و موسسین میتواند فرایند راه اندازی بورس بین الملل را آغاز کنند.
این کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: در بورس بین الملل هم کالاها و هم ارزها و هم اوراق بهادار به صورت دلاری معامله میشود و این بورس ۲۴ ساعته فعال است.
این تحلیل گر بازارهای مالی ابراز داشت: بورس بین الملل مزایای زیادی دارد که یکی از آنها نقدینگی بسیار بالای این بازار است، یعنی این که به دلیل افزایش تعداد خریدار و فروشنده در این بازار ۲۴ ساعته، موجب میشود که نقدینگی به شدت افزایش یابد و معامله گر هر موقع که اراده کند، میتواند نقد شود و به راحتی اقدام به ورود و خروج پول کند.
وی افزود: در دنیا کارگزاران بسیاری در بورس بین الملل فعال هستند که معاملات را در بورسهای بین الملل جهانی هندل میکنند و معامله گر صرفا میتوانند با یک کاربری و رمز ورود مانند انچه در معاملات آنلاین کشورمان داریم به بازارهای جهانی وصل شویم.
این کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: ابزارهای بورس بین الملل بسیار منعطف است و از ضریب اهرمی بسیار بالایی استفاده میشود، این ابزارها کارایی معاملات را افزایش میدهند، هرچند که ریسک این ابزار هم بسیار بالا است.
وی افزود: افراد بی دانش و بدون تخصص اگر وارد این بازارها شوند امکان این که سرمایههای خود را در یک چشم به هم زدن به طور کامل از بین بررند زیاد است.
این تحلیل گر بازارهای مالی ابراز داشت: به دلیل ۲۴ ساعته بودن بورس بین الملل، این بورس از تمام ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک اثر میپزیرد و ممکن است که نوسانات بسیار بالای و هیجانی نیز داشته باشد و این موضوع به فعالین بازار کمک میکند تا همیشه اطلاعات و دانش و اخبار خود را به روز نگه دارند و همیشه به دنبال کسب اطلاعات تازه باشند.
علی بهشتی روی در پایان تاکید کرد: هرچه که اقتصاد محدودتر باشد و در داخل مرزها گیر افتاده باشد، موجب خواهد شد تا آن اقتصاد عقب افتادهتر باشد؛ بنابراین فرار از بورس بین الملل برای هیچ اقتصادی خوب نیست و هرچه اقتصاد ایران با اقتصادهای دنیا بیشتر در تعامل باشد و از ابزارهای پیشرفته بین المللی نیز استفاده کند، برای اقتصاد و به خصوص شرکتها بهتر است.
نظر شما