به گزارش بازار، امیر سیدی تصریح کرد: بورس بینالملل با معافیتهای بینالمللی که دارد به خصوص میتواند به ورود نقدینگی به کشور کمک کند، حتی ممکن است به صورت غیر مستقیم ورود نقدینگی به بازار سهام نیز محقق شود. زیرا که به دلیل تحریمها بسیاری از پتانسلهای اقتصاد ایران دست نخورده هستند و این پتانسیلها آنقدر جذاب هستند که سرمایه گذار خارجی را به طرف خود جذب میکند.
این کارشناس بازار سرمایه ابراز داشت: از دیگر مزایای مهم بورس بین الملل تسهیل نقل و انتقال پول است، به طوری که در سریعترین زمان ممکن پول جا به جا میشود.
سیدی اظهار داشت: بورسهای بین الملل به دلیل ۲۴ ساعته بودن و همچنین به پشتوانه هزاران کارگزار فعال در این زمینه، تاثیر زیادی بر رونق این بازار دارد که کارایی آن را به شدت افزایش داده است.
کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: دنیا دچار تحولات عظیمی شده است که آنها را به پیشرفت در تکنولوژی و پیشرفت در بازارهای مالی سوق داده است و با تاسیس بورس بین الملل نیز اقتصاد ایران به این سمت حرکت خواهد کرد.
پیش از این، مجوز راهاندازی بورس بینالملل در مناطق آزاد از سوی شورای عالی بورس صادر شده است و این بورس با سرمایه ارزی در مناطق آزاد تاسیس میشود و تمامی معاملات آن، ارزی خواهد بود.
بورس بینالملل مناطق آزاد، پنجمین بورس کشور است که با هدف تامین مالی ارزی پروژههای صنعتی و عمرانی با سرمایه اولیه ۳۰ میلیون یورو در مناطق آزاد راهاندازی میشود.
نظر شما