یعثوب نژادمحمد در گفتگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: سامانه اطلس سرمایهگذاری استان بعد از سالها تلاش، پیگیری و همکاری دستگاههای مختلف اجرایی آماده رونمایی شده است.
وی تصریح کرد: در این سامانه جامع که اطلاعات آن به روز و قابل اعتماد است، بر اساس نقشه استان فضاها و محیطهای سرمایهگذاری تعریف شده تا با در نظر گرفتن زیرساختهای مورد نظر امکان سرمایهگذاری برای بخش خصوصی فراهم آید.
۲۵ دستگاه اطلاعات به روز و دقیق خود را در این سامانه ثبت کردند
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اردبیل گفت: استان اردبیل چهارمین استان کشور بعد از اصفهان، خراسان شمالی و سمنان است که توانسته این سامانه را تدارک ببیند اما تفاوت و تمایز ما با سایر استانها تهیه نسخه تلفن همراه این اپلیکیشن است که راهنمای عمل سرمایهگذاران خواهد بود.
نژادمحمد افزود: ۲۵ دستگاه اطلاعات به روز و دقیق خود را در این سامانه ثبت کردند تا به صورت الکترونیکی سرمایهگذاران در هر نقطه از کشور و حتی خارج از ایران با استفاده از این اطلس سرمایهگذاری بتوانند شرایط مساعدی را برای سرمایهگذاری مهیا کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در این سامانه امکان ویرایش و ثبت اطلاعات برای دستگاههای مختلف وجود دارد و مقرر است هر ماه جدیدترین اطلاعات به این سامانه وارد شده و سرمایهگذاران با ابزار جستجوی ساده و پیشرفته روی نقشه استان به صورت دقیق فرصتها، مشوقها و قوانین حمایت از سرمایهگذاران را به دقت رصد کرده و در جریان امور قرار گیرند.
نژادمحمد اضافه کرد: در این سامانه به صورت دقیق نوع سرمایهگذاری در شهرها، روستاها و مناطق مختلف استان حتی با در نظر گرفتن حریمها و محدودههای ممنوعه به شکل هوشمند مورد رصد و پایش قرار گرفته و با یک تحلیل مناسب سعی بر این است تا با تهیه زیرساختهای درست سرمایهگذاری امکان تقویت نظام اقتصادی فراهم آید.
شناسایی ۴۰ قانون مخل تولید
وی بیان کرد: با اعمال مشوقها و قوانین حمایتی تمام سرمایهگذاران رغبت بیشتری را در این حوزه خواهند داشت و امیدواریم با توجه به تهیه نسخه تلفن همراه این سامانه به ۲ زبان فارسی و انگلیسی بتوان اطلاعات دقیقی را برای سرمایهگذاران و کارآفرینان ارائه کرد.
نژادمحمد در ادامه سخنان خود اظهار کرد: سعی کردیم در قالب این سامانه و با یک مدیریت یکپارچه در نظام هماهنگی ستاد خدمات سرمایهگذاری شرایطی را مهیا کنیم تا با اطلاعات مطمئن و قابل وثوق سرمایهگذاران در استان حاضر شده و سرمایهگذاری را انجام دهند.
وی در مورد شناسایی ۴۰ قانون مخل تولید تصریح کرد: ۱۱ مورد از این قوانین به هیئت مقرراتزدایی ارجاع شده تا با بررسی دقیق این موانع و مشکلات رفع شود.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اردبیل گفت: برای حمایت از سرمایهگذاران خارجی در استان نیز تلاش میکنیم تا فضای بهتری را مهیا کنیم تا با رفع موانع و مشکلات و چالشهای پیش رو بتوان در این حوزه نیز موفق عمل کرد.
نظر شما