اسدالله کردزنگنه در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: با ایجاد هستههای فناور و شرکتهای دانش بنیان میتوان اشتغالزایی کرد.
وی با بیان اینکه باید در جامعه علمی دنبال فضای علمی بود، افزود: هم اکنون طرحهای پژوهشی و پایان نامههای دانشگاهی زیاد است ولی باید طرحهای پژوهشی قابل اجرا آماده شود تا خروجی مطلوب برای این منطقه به دنبال داشته باشد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان ادامه داد: این اتاق با هدف ازدیاد ارقام بازار پسند ناموجود در نخلستانهای آبادان اقدام به راهاندازی پنج مزرعه پژوهشی کشت ارقام خرمای مجول، پیارم و بریم کرده است.
کردزنگنه حرکت به سمت پژوهش را یکی از اولویتهای اتاق بازرگانی آبادان عنوان کرد و گفت: این اتاق برای اولین بار سه مزرعه پژوهشی در روستاهای سادات، طره بخاخ و شلحه ثوامر و همچنین دو مزرعه نیز در شهر چوئبده راهاندازی کرده و امید است این ارقام با توجه به توصیه کارشناسان و صاحبان فن در این منطقه به نتیجه برسد.
وی توجه به ظرفیت آبزیپروری را مهم دانست و تاکید کرد: در زمینه ماهی «سی باس» چندین اقدام پژوهشی صورت گرفته که در نوع خود بی نظیر بوده و به طور حتم طی ماههای آینده شاهد تحول در این حوزه خواهیم بود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان توضیح داد: واحد پژوهش این اتاق فعال بوده و جلسات آن به صورت مستمر برگزار میشود و خوشبختانه توانسته ارتباط صمیمی و اثربخش با جامعه دانشگاهی و پژوهشگران داشته باشد.
کردزنگنه خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان از طرحهای شرکتهای دانش بنیان استقبال میکند.
نظر شما