محمدرضا اسکندری در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: دستگاههای نظارتی همچون مجلس و دستگاه نظارتی باید دستگاههایی که از اجرای ماده ۶۵ استنکاف میکنند، وادار به تبعیت از قانون کنند.
وی در ادامه با اشاره به چالش گیتهای بین سرزمین اصلی و منطقه آزاد اروند که رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده شرایط لازم را ندارند، تصریح کرد: چه دستگاهی باید گمرک را تجهیز کند؟ خود گمرک باید تجهیز کند. در مناطق آزاد دیگر کشور چه دستگاهی گمرک را تجهیز کرده است؟ مناطق آزاد که تجهیز نکردهاند. ممکن است مناطق آزاد یک کمکی کرده باشند که سازمان منطقه آزاد اروند بیش از یک کمک کرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: همه هزینههایی که تاکنون برای این گیتها صورت گرفته، ساختمانهایی که احداث شده و تجهیزاتی که خریداری شده از سوی سازمان منطقه آزاد اروند است.
اسکندری توضیح داد: شش سال قبل که مقرر شده بود عملیات گیتها اجرایی شود توافقی بین گمرک و مناطق آزاد منعقد شد. بر اساس این قرارداد مقرر شد سازمان منطقه آزاد اروند نیروی مورد نیاز گمرک که طبق تعیین آنها ۱۳۶ نفر بود به مدت دو سال حقوق پرداخت کند ولی اکنون حدود شش سال است که سازمان منطقه آزاد اروند حقوق آنها را پرداخت میکند.
وی عنوان کرد: اکنون این کارکنان در اختیار گمرک هستند و طی روزهای اخیر از طریق مکاتبه به رئیس گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کردم اگر وضعیت سایت را تعیین تکلیف نکنند، خودمان سایت را در اختیار میگیریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: گمرک سرزمین اصلی متعلق به گمرک جمهوری اسلامی ایران است ولی وقتی آنها وظیفه خود را انجام نمیدهند دستگاههای ناظر باید یقه آن را بگیرند.
اسکندری با تاکید بر اینکه دلیلی ندارد خود را اسیر گمرک کنیم، اظهار کرد: ما میگوییم ابتدا محل را تحویل بگیرند و اعلام کنند نواقص آن چیست ولی اینکه اصلا تحویل نگیرند و هیچ چیز مکتوبی ندهند، صحیح نیست.
وی اضافه کرد: یکی از اقداماتی که میتوانیم انجام دهیم، کارکنانی که حقوق آنها را سازمان منطقه آزاد اروند پرداخت میکنند در اختیار این سازمان قرار بگیرند.
نظر شما