۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
سود بازرگانی گمرک تغییر کرد

سود بازرگانی گمرک تغییر کرد

در پی افزایش نرخ ارز محاسباتی گمرک از ۲۸۵۰۰ تومان به حدود ۶۸۰۰۰ تومان، سود بازرگانی برخی کالاها برای جبران بخشی از تورم ناشی از آن کاهش یافت.

به گزارش بازار، دو روز بعد از افزایش نرخ ارز محاسباتی گمرک از ۲۸ هزار و ۵۰۰ به ۶۸ هزار و ۷۰۰ تومان، دولت برای جلوگیری از تورم سود بازرگانی تعدادی از کالاها را کاهش داد.

بر اساس این تغییرات که صبح امروز ابلاغ شده سود بازرگانی گوشی‌های هوشمند با ارزش کمتر از ۱۵۰ یورو، شش درصد و با ارزش بالاتر از ۶۰۰ یورو، ۵۰ درصد تعیین شده است. این عددها پیش از این به ترتیب برابر ۱۲ و ۵۶ درصد بود.

سود بازرگانی خودرو که در برخی موارد به بیش از ۹۱ درصد می‌رسد، شامل کاهش نشده است. این در حالی است که تمامی قطعات مونتاژی خودروسازان مشمول کاهش سود بازرگانی در سال ۱۴۰۴ شده‌اند.

همچنین بخش عمده ای از واردات مواد اولیه و کالاهای واسطه ای واحدهای تولیدی مشمول کاهش سود بازرگانی شده‌اند.

کد خبر: ۳۳۵٬۳۴۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha