به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی دهقان پور در نشست هم اندیشی توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی استان فارس که با حضور فرمانداران این استان برگزار شد، ابراز کرد: نیازهای بخش اجرا توسط تولیدکنندگان، فرمانداران، مدیران جهاد کشاورزی و سایر فعالان این بخش احصا، با سیاست های توسعه بخش کشاورزی همسو و در راستای رفع نیازها، برنامه ریزی های توسعه ای دنبال می شود.
وی با بیان اینکه استان فارس در بخش کشاورزی قابلیت ها و مزیت های نسبی بالایی دارد، تصریح کرد: این بخش در اقتصاد فارس نقش بارز و برجسته دارد به عبارت دیگر اگر حال و روز بخش کشاورزی استان خوب باشد سایر بخش های اقتصادی استان نیز هم تقریباً حال و روز خوبی خواهند داشت از این رو نیاز است همه مسئولان در سایر رده های اجرایی، قضایی، امنیتی و تحقیقاتی از این بخش حمایت کنند تا فضای کسب و کار در این حوزه اقتصادی، تسهیل، روان و مهیا باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه نقش بخش کشاورزی در تولید ناخالص ملی حدود ۱۳ درصد و سهم سرمایه گذاری در این بخش حدود ۵ درصد است، اظهار کرد: به عنوان مسئول بخش کشاورزی در استان، دست سرمایهگذار را می بوسم.
خرید ۳۶۴ هزارتن گندم در فارس
حفظ تولیدات در فارس، علی رغم کاهش ۳۱ درصدی بارندگی نسبت به مدت مشابه در چند سال گذشته و خرید ۳۶۴ هزارتن گندم تاکنون، از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به آن اشاره کرد و افزود: از اهتمام جدی کشاورزان و کارشناسان در امر تولید، اداره کل غله در خرید و همکاری نیروی انتظامی، سپاه و دستگاه قضایی در جلوگیری از خروج و قاچاق این کالای اساسی تقدیر و تشکر می کنم.
این مقام مسئول با بیان اینکه گرانی با گرانفروشی دو مقوله جدا است و رویکرد ما مبارزه با گرانفروشی است، تصریح کرد: همکارانی در حوزه نظارت بر کالاهای اساسی فعالیت می کنند و علاوه بر آن با دریافت شکایت های مردمی با همکاری دستگاه های نظارتی و تعزیرات با گرانفروشی برخورد جدی می شود.
دهقان پور، به تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای دام، طیور و آبزیان در راستای مردمی سازی یارانه نیز گریزی زد و گفت: استان فارس رتبه اول در ثبت نام و پرداخت این تسهیلات در کشور دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه از دیگر برنامه های این سازمان تعریف چند مگا پروژه است، گفت: تسهیلات ارزان قیمتی برای ساخت کارخانه سموم بر پایه تکنیکال پرداخت شده است این کارخانه به تولید سموم با کیفیت در جنوب استان کمک می کند و حتی می تواند به عنوان یک صادر کننده در خاورمیانه باشد.
به گفته وی، در راستای افزایش ظرفیت انباری و سردخانهای، تسهیلاتی به سرمایه گذاران اختصاص داده شده است.
دهقان پور افزود: به منظور افزایش بهره وری تولید، مرکز کشت بافت در جنوب کشور در شهرستان جهرم در نظر گرفته شده است و بعدها برای سایر گونههای گیاهی نیز اقدام می شود.
نظر شما