هادی خورشیدی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه همدان شرکت حمل و نقل بین المللی ندارد و به شرکت حمل و نقل «جام جم» نیز اولتیماتوم داده شده که طی ماه آینده یک نمایندگی بگیرد و تعداد کامیون ها و ماشین های خود را افزایش دهد تا در دسترس باشد، گفت: اظهار کرد: در بحث حمل و نقل سه موضوع افزایش قیمت، عوارض حمل و نقل جادهای و حمل و نقل بین المللی و پایانهها حائز اهمیت است.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه کالاهای صادراتی تا مرز با کامیون ارسال میشوند و از مرز به بعد باید ماشین عوض کنند، ادامه داد: به طور تقریبی از همدان ماهانه ۵۰۰ تن محصول صادرات میشود.
وی گفت: باید حل مسائل مرتبط با مبدا و مقصد صادرات مورد نظر باشد چرا که ماشین به ماشین شدن محصولاتی همچون تره بار باعث نابودی آن میشود و همین مسئله ضرورت افزایش تعداد ماشین های پایانه حمل و نقل صادراتی را مورد تاکید قرار می دهد.
وی با بیان اینکه تعداد شرکتهای بین المللی حمل و نقل در استان همدان کم است و نمیتوان با یک شرکت بین المللی در استان همدان کار کرد و مجبوریم که یک یا دو شرکت دیگر در استان ایجاد کنیم، گفت: توسعه صادرات استان همدان به شرکتهای بین المللی صادراتی نیاز دارد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی همدان عنوان کرد: وجود چند شرکت بین المللی حمل و نقل باعث رقابت و کاهش قیمتها میشود و از طرفی از نظر تعداد ماشین هم با هم لینک میشوند.
خورشیدی با بیان اینکه پایانه صادراتی همدان مورد تایید ما نیست و نمایندگان ادارات مرتبط با صادرات در پایانه مستقر نیستند که این موضوع مشکل ساز شده است، گفت: باید یک پایانه کامل، دارای انبار متعدد، سایت حمل و نقل و ... در استان همدان داشته باشیم.
نظر شما