منصور غفاری در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان بومی بوده و ۶۰۰ استاد مدعو و ۳۰ عضو هیئت علمی داریم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان افزود: ۸۰ درصد کلاسها عملی و تئوری برگزار شده و بیش از ۷۰ درصد دانشجویان بعد از حضوری شدن آموزش در دانشگاه حاضر شدند.
وی بیان کرد: پنج آموزشکده و دانشگاه داریم و ۷۰۰ تخت خوابگاهی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
غفاری با اشاره به شعار سال، اضافه کرد: ایجاد مرکز رشد دانشگاه در دستور کار است و اگر بتوانیم برنامه ها را پیش ببریم و پارک «علم و فنی مهارتی» در دانشگاه راهاندازی شود، سرآغازی برای گفتمان دانشبنیان است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان ادامه داد: دانشگاه فنی حرفه ای دانشگاه کارآفرین بوده و در دانشکده های مختلف از جمله گنبد و مائده گرگان محصولات زیادی تولید و روانه بازار می شود.
وی عنوان کرد: در واحد کردکوی کارگاه سی ان جی، در دانشکده شهید چمران کارگاه متالورژی و در دانشکده علی آبادکتول کارگاه صنایع چوب قوی و فعال داریم که به تولیدات مختلفی دارند.
غفاری افزود: به دلیل شیوع کرونا به واسطه عدم حضور دانشجویان اعتبارات سایر بخش ها در زمینه تجهیز کارگاه ها صرف شد و ۱.۵ میلیارد تومان برای تجهیز کارگاهها اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه ۶۴ رشته در دانشگاه داریم، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان هیچ آورده ای به دانشگاه اختصاص داده نشد و پیگیر این موضوع هستیم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان اظهاکرد: سایت دانشگاه فنی حرفه ای در شهرک شهریار گرگان پیشرفت ۵۰ درصدی داشته و نیازمند تزریق اعتبار است.
وی بیان کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان در این منطقه هزینه شده و باید خیران و سرمایهگذاران کمک کنند تا این پروژه به اتمام برسد.
نظر شما