به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، محسن فرهادی با اشاره به ثبت نام ۱ میلیون ۳۰۰ هزار واحد صنفی و صنعتی در سامانه گفت: جایگاه داران سوخت (پمپ بنزین و گاز) و تالارها و پاساژها کمترین ثبت نام را در سامانه داشته اند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این که بیشترین اصناف در تهران، اصفهان، خراسان رضوی نام نویسی کرده اند گفت: استانی که کمترین ثبت نام را داشته استان ایلام است.
فرهادی گفت: بیشتر واحدها و مراکز صنعتی کوچک، ادارات و بانکها و صنف تهیه و توزیع مواد غذایی ثبت نام کرده اند.
او با بیان این که پمپ بنزینها از مراکزی است که میتواند به شیوع بیماری دامن بزند گفت: خواهشم این است از مدیریت جایگاهداران و شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی که از جایگاهداران بخواهند که زودتر ثبت نام کنند و کد بگیرند، زیرا با اصنافی که کد نداشته باشند طبق مقررات برخورد خواهد شد، زیرا شرط فعالیت همه اصناف داشتن کد و پروانه بهداشتی فعالیت است.
فرهادی با بیان این که کارفرما مسئولتی در قبال ابتلای افرادش به کرونا ندارد و فقط باید از سلامت آنها در محل کار مطمئن باشد تا علائمی نداشته باشند گفت: اطلاعاتی که در سایت خواسته شده همه برای مقاصد بهداشتی و سلامت است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: علت ممنوعیت فعالیت رستوران ها، تالارها، پاساژها و باشگاههای ورزشی و مراکز تفریحی تجمع و تراکم و تماس افراد و احتمال شیوع بیماری است، ما باید بتوانیم حلقه سرایت بیماری را بشکنیم، ولی اگر موارد بهداشتی و الزامات فاصله گذاری رعایت نشود شاید حتی آنهایی را هم که با شرط و شروط مجوز فعالیت میدهیم دوباره مجبور شویم تعطیل کنیم.
او گفت: از مردم میخواهیم که صرفا برای کار یا تهیه مایحتاج ضروری از خانه خارج شوند و همچنان همه دستورالعملهای بهداشتی را رعایت به ویژه از کارت بانکی برای همه خریدهایشان استفاده کنند.
نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف هم با بیان این که ما درخصوص تهیه ماسک و مواد شوینده و ضد عفونی مشکلی نداریم گفت: در خصوص تهیه دستکش مشکل داریم.
قنادان مدیر عامل تاکسیرانی هم با بیان این که زدن حفاظ پلاستیکی طرحی آزمایشی و ابداعی خودمان است گفت: تامین و تهیه و توزیع اقلام بهداشتی برای همه تاکسیها کار بسیار دشواری است و ما اولویت را به رانندگانی داده ایم که دارای بیماری زمینهای هستند.
او گفت: ۱۰ هزار دستکش و ۱۰ هزار ماسک و ۳ هزار لیتر مواد شوینده دریافت و کار توزیع آنها را شروع کرده ایم.
فرنوش نوبخت مدیرعامل متروی تهران هم گفت: ما طرح مصوب را کامل اجرا کرده و داخل ایستگاهها و قطارها علامت گذاری شده و حداکثر توان را در خطوط یک و ۲ و چهار به کار گرفته ایم.
او با اشاره به ضرورت رعایت و همکاری خود مردم گفت: در پلههای برقی و سوار و پیاده شدن خود شهروندان باید رعایت کنند، ولی اگر تعداد مسافران افزایش یابد تاثیر گذاری طرح کمتر و و رعایت الزامات دشوار خواهد شد.
محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران هم گفت: در اتوبوسهای تندرو حفاظ زده و صندلیها علامت گذاری شده است.
نظر شما