جبار کوچکینژاد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی بازار، با اشاره به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه دولت در حد لایحه خود بار مالی این لایحه رتبه بندی معلمان را قبول کرده است، اظهار داشت: مقامات دولتی در جلسات مختلف حضور پیدا میکنند و میگویند که ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای رتبهبندی معلمان در نیمه دوم سال جاری و ۲۵ هزار میلیارد تومان هم برای سال بعد در نظر گرفتند.
وی بیان کرد: متاسفانه دولتمردان در برخی از جلسات این موضوع را مطرح میکنند، اما به اعضای شورای نگهبان حرف دیگری میزنند و میگویند که ما فقط میتوانیم منابعی را که خودمان در لایحه رتبهبندی معلمان در نظر گرفتیم، تامین کنیم و فراتر از آن را نمیتوانیم تخصیص دهیم.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی هم اعتبارات رتبهبندی معلمان را افزایش داد که دولت اعلام کرده است نمیتواند آن را تامین کند و تخصیص دهد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: همچنین کمیسیون تلفیق بودجه ۴۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبه بندی معلمان در سال آینده مصوب کرده است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای بیان کرد: اعضای کمیسیون تلفیق بودجه، منابع پایداری را برای اجرای رتبه بندی معلمان پیشبینی نکردند و در این مصوبه آمده است که از محل فروش سهام کارخانجات اعتباراتی برای این موضوع در نظر گرفته شود.
کوچکینژاد گفت: در واقع، اگر فروش سهام کارخانجات محقق شود، اعتبار برای اجرای رتبه بندی معلمان خواهیم داشت و در غیر این صورت رتبهبندی معلمان در سال آینده قابل اجرا نخواهد بود.
وی تاکید کرد: در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ باید منابع پایداری را برای اجرای رتبهبندی معلمان درنظر گرفت و نمیتوان برای این موضوع مهم، منابع ناپایدار در نظر گرفت.
نظر شما