تقی حسام در گفتگو با خبرنگار بازار در خصوص درج قیمت تولید اظهارکرد: عدم درج قیمت منشأ گرانفروشی بوده و این امر تضییع حقوق مصرف کننده است.
سرپرست تعزیرات حکومتی گلستان بیان کرد: برخی از واحدهای صنفی و فروشگاه ها تخفیفهای چند درصدی زده که به دلیل عدم درج قیمت واقعی بر روی آن کالا است.
وی ادامه داد: برخی از گروههای کالایی مشمول این طرح بوده و براساس آنالیز قیمت باید مبالغ تولید روی آنها درج شود.
حسام با بیان اینکه هم واردکنندگان و هم تولیدکنندگان مشمول این طرح می شوند، گفت: مطابق ماده ۹ تعزیرات حکومتی با افرادی که قیمت را درج نکنند برای بار اول یک هفته به آنها مهلت می دهیم، برای بار دوم یک تا پنج درصد ارزش کالا جریمه شده و برای بار سوم کارت بازرگانی آن ها لغو شده و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.
سرپرست تعزیرات حکومتی گلستان بیان کرد: در ۱۱ ماهه امسال ۱۲ هزار و ۹۳۶ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی گلستان تشکیل شده که هشت هزار و ۸۲۱ فقره مربوط به کالا و خدمات، هزار و ۹۲۹ فقره مربوط به قاچاق و دو هزار و ۱۸۶ مربوط به بهداشت و درمان است.
وی اضافه کرد: همچنین هزار و ۹۲۸ فقره پرونده هم مربوط به عدم درج قیمت کالا بوده و ۱۱ فقره هم مربوط به قیمت گذاری است.
حسام گفت: ۹۵ درصد پرونده ها در تعزیرات با شکایت افراد، دستگاههای ضابط مانند جهاد کشاورزی، صمت و غیره تشکیل شده است.
سرپرست تعزیرات حکومتی گلستان در خصوص نظارت آخر سال هم گفت: طرح مبارزه با احتکار از ۱۰ دی ماه در استان و کشور آغاز شده و تاکنون کالاهای احتکاری زیادی کشف شده است.
وی همچنین از طرح ویژه نوروزی خبر داد و افزود: این طرح از ۱۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت و در این طرح به پرونده ها خارج از نوبت، رسیدگی می شود.
حسام توضیح داد: طی این مدت در قالب گشتهای مشترک با پلیس امنیت اقتصادی، صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی و غیره در سطح بازار فعال خواهیم بود.
سرپرست تعزیرات حکومتی گلستان با بیان این که تعزیرات مرجع رسیدگی به تخلفات اقتصادی بوده و نام وی با مبارزه با گرانفروشی عجین است، گفت: وظیفه رسیدگی به پروندهها در سه زمینه کالا و خدمات، قاچاق و بهداشت و درمان را برعهده داریم.
نظر شما