حبیب ابراهیمپور در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: یکی از آفتهای اصلی در مسیر توسعه استان اردبیل خامفروشی محصولات زراعی، باغی و دامی در این استان است که بخش عظیمی از سرمایههای این استان بلااستفاده از حیطه مدیریت بهرهبرداران بخش کشاورزی خارج می شود.
وی تصریح کرد: برای مدیریت مناسب در این بخش ما سعی کردیم تا از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در ساخت تجهیزات و امکانات مناسب برای تقویت صنایع تبدیلی و فرآوری استفاده کنیم تا جلوی خامفروشی ۶۰ درصد محصولات کشاورزی استان اردبیل گرفته شود.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: مرکز نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی و سایر شرکتهای دانشبنیان اخیرا با طراحی و ساخت ماشینآلات بومی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی سعی کردند تا به کشاورزان و تولیدکنندگان این امیدواری را بدهند تا با راهاندازی خط تولید محصولات متنوع باغی و لبنی امکان صادرات این محصولات با ارزش افزوده بیشتر فراهم آید.
ابراهیمپور افزود: به راحتی می توان از شیر تولیدی استان در توسعه صنایع لبنی و فرآوردههای مختلف استفاده کرده و با برند استان اردبیل این محصولات را به خارج از کشور صادر کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در این دستگاهها به شکل هوشمند ظرفیت تولید و فرآوری محصولات مورد رصد و بررسی قرار گرفته و باغداران می توانند در جریان انبارداری و نگهداری محصول خود به صورت اصولی و استاندارد قرار گیرند.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل اضافه کرد: انتظار می رود با تلاش مؤثر فارغالتحصیلان دانشگاهی در رشتههای مختلف توسعه صنایع تبدیلی و ساخت ماشینآلات به روز و مجهز را در این بخش شاهد باشیم تا استان به جای انحصار در خامفروشی، به صادرات و ارزش افزوده بیشتر محصولات نیز توجهی جدی داشته باشد.
نظر شما