۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
کشاورزی بیشترین و ادارات کمترین رشد مصرف برق| پُرمصرف ها ۸۰۰ تومان به ازای هرکیلووات پرداخت می کنند
مدیر امور مشتریان توانیر در گفتگو با «بازار» اعلام کرد

کشاورزی بیشترین و ادارات کمترین رشد مصرف برق| پُرمصرف ها ۸۰۰ تومان به ازای هرکیلووات پرداخت می کنند

یاقوتی، مدیر کل امور مشتریان توانیر گفت:به دلیل تعطیلی ناشی از پاندمی کرونا کمترین رشد مصرف برق در بخش عمومی و به دلیل گرمای هوا و استفاده از دستگاه پمپاژ آب بیشترین رشد مصرف را در بخش کشاورزی داشتیم.

بازار، گروه آب و انرژی: عبدالامیر یاقوتی مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیردر گفتگو با خبرگزاری بازار بیشترین میزان مصرف برق در هفته گذشته را ۶۴ هزار مگاوات اعلام کرد و گفت: متوسط مصرف در مدت مشابه پارسال حدود ۵۲ هزار مگاوات بوده که نشان دهنده رشد حدود ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مشترکان پرمصرفی که میزان مصرفشان در هر دوره بیش از ۶۰۰ کیلووات ساعت برق باشد قیمت برقشان با عدد ۸۰۰ تومان به ازای هرکیلووات ساعت محاسبه می‌شود

او همچنین با بیان اینکه مدیریت مصرف برق همچنان باید ادامه پیدا کند، افزود: الگوی مصرف برق در تهران ۳۰۰ کیلووات ساعت برای هر ماه است. مشترکان پرمصرفی که میزان مصرفشان در هر دوره بیش از ۶۰۰ کیلووات ساعت برق باشد قیمت برقشان با عدد ۸۰۰ تومان به ازای هرکیلووات ساعت محاسبه می‌شود.

به گفته او، تعرفه برق مشترکانی که با مصرف کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت رایگان محاسبه می‌شود و مشترکانی که زیر ۳۰۰ کیلووات ساعت مصرف داشته باشند، در گروه خوش مصرف‌ها قرار می‌گیرند.

یاقوتی با بیان اینکه حدود ۸۶ درصد از مشترکان کشور خوش مصرف هستند، گفت : هزینه برق این خانوارها ماهانه حدود ۱۵ هزار تومان است.

به دلیل گرمای هوا و استفاده از دستگاه های پمپاژ آب میزان مصرف در بخش کشاورزی حدود ۱۷ درصد بیشتر شد. همچنین امسال مصرف برق در بخش خانگی  ۵ درصد و صنایع  ۶ درصد و ادارات، دانشگاه هاو مدارس ۲ درصد افزایش یافت

برق تحویلی به صنایع ۶ درصد بیشتر شد 
این مقام مسئول در صنعت برق همچنین در بخش دیگری از سخنان خود درباره میزان رشد مصرف در بخش های مختلف گفت: بیشترین رشد مصرف مربوط به بخش کشاورزی است. به دلیل گرمای هوا و استفاده از دستگاه های پمپاژ آب میزان مصرف در این بخش حدود ۱۷ درصد بیشتر شده است.

به گفته یاقوتی، بخش عمومی (ادارات؛ مدارس، و دانشگاه ها)  با رشد حدود ۲ درصدی، کمترین میزان افزایش مصرف را داشته که البته آن هم ناشی از تعطیلی ها و محدودیت های قرنطینه ای بوده است.

مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر همچنین ادامه داد: مصرف برق در بخش خانگی  حدود ۵ درصد و صنایع حدود ۶ درصد افزایش یافته است.

در حال حاضر بخش خانگی حدود ۳۲ درصد، صنعت ۳۲ درصد، کشاورزی ۱۸ درصد، عمومی ۱۲ درصد و سایر مصارف حدود ۶ درصد برق تولید شده در کشور را مصرف می کنند

این مقام مسئول در صنعت برق، همچنین گفت : در حال حاضر بخش خانگی حدود ۳۲ درصد، صنعت ۳۲ درصد، کشاورزی ۱۸ درصد، عمومی ۱۲ درصد و سایر مصارف حدود ۶ درصد برق تولید شده در کشور را مصرف می کنند.

کد خبر: ۱۰۶٬۸۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha