۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰
افزایش تعامل برای ورود سرمایه‌های جدید به بورس
با صدور و ابطال آنلاین صندوق‌های سرمایه‌گذاری تسهیل شد؛

افزایش تعامل برای ورود سرمایه‌های جدید به بورس

صدور و ابطال آنلاین صندوق‌های سرمایه گذاری علاوه بر افزایش تجربه سرمایه‌گذاران، منجر به تغییر دید سهامداران برای ورود سرمایه هایشان به بورس و افزایش تمایل آنها برای سرمایه گذاری می شود.

به گزارش بازار به نقل از بازار سرمایه ایران، مدیر شرکت سبدگردانی ایساتیس پویا کیش به فراهم شدن امکان صدور و ابطال یونیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری از طریق برخی از اپلیکیشن‌ها اشاره کرد و گفت: در چند سال گذشته، تعداد کاربران تلفن همراه با افزایش زیادی همراه شده است و  امروزه استفاده از تلفن همراه به عنوان روندی تلقی می شود که کمک می کند تا مردم هرچه سریع تر به خدمات موردنیاز خود دسترسی پیدا کنند. وی افزود: این روند افزایشی، فرصت های جدیدی را برای کسب و کارهای جدید  و دسترسی مستقیم به خدمات را فراهم کرده است که در این میان صدور و ابطال صندوق‌های سرمایه‌گذاری هم از طریق اپلیکیشن‌های جدید از این قاعده مستثنی نیست.

سید رضا حسینی خاطرنشان کرد: به دنبال چنین اتفاقی، سازمان بورس توانسته است با تصمیم گیری درست و به جا برای استفاده از این اپلیکیشن‌ها، خدمات اثربخشی را در اختیار افرادی قرار دهد که مشتاق به سرمایه گذاری در بورس هستند.

مدیریت صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایساتیس پویا به مزیت های صدور و ابطال یونیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری از طریق اپلیکیشن‌ها اشاره کرد و گفت: امکان سفارش بهتر به عنوان نخستین مزیت استفاده از اپلیکیشن برای سرمایه گذاری در صندوق‌های سرمایه گذاری محسوب می شود و همچنین امکان ایجاد ارتباط سرمایه‌گذاران با دید متفاوت نسبت به معاملات بازار سرمایه را فراهم می کند.

او اظهار داشت: این اتفاق افزون بر بهبود تجربه سرمایه‌گذاران، منجر به تغییر دید سهامداران برای ورود سرمایه هایشان به بورس و افزایش تمایل آنها برای سرمایه گذاری و معاملات در این بازار از طریق صندوق‌ها می شود.

حسینی با بیان اینکه استفاده از اپلیکیشن‌ها امکان بیشتری برای سرمایه گذاران برای ورود سرمایه هایشان به بورس فراهم می کند، افزود: ایجاد این امکان جدید از طریق اپلیکیشن‌ها میزان اقداماتی را که سرمایه‌گذاران باید برای سرمایه گذاری در بورس انجام دهند کاهش می دهد.

مدیر شرکت سبدگردانی ایساتیس پویا کیش با بیان اینکه نوتیفیکیشن تلفن همراه به عنوان یک قابلیت جدید و جذاب برای ارتباط با سرمایه‌گذاران ارائه شده است، افزود: سرمایه گذاران با استفاده از نوتفیکیشن های تلفن همراه می توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به اتفاقاتی که قرار است در صندوق رخ دهد، آگاه شوند که این امر باعث رونق در معاملات صندوق‌ها خواهد شد.

او با بیان اینکه به طور معمول سرعت اپلیکیشن ها ۱.۵ برابر بیشتر از وب سایت ها است، افزود: در وب سایت ها، داده ها باید از سرورها استخراج شوند که ممکن است از چند ثانیه تا چند دقیقه بر حسب سرعت شبکه و اندازه داده ها زمان بر باشد؛ در حالی که اپلیکیشن‌ها در کسری از ثانیه آن دیتا را فراخوانی می کنند و می تواند سرعت سرمایه گذاری در بورس و میزان ورود نقدینگی به این بازار را افزایش دهند.

حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این دستورالعمل تا چه میزان می تواند در توسعه بازار سرمایه و ورود نسل جدید سرمایه‌گذاران به بازار تاثیرگذار باشد، اظهار داشت: مزایای این دستورالعمل بیش از معایب آن خواهد بود؛ بنابراین نسل جدید سرمایه‌گذار از طریق این اپلیکیشن‌ها رغبت بیشتری به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه و به خصوص صندوق‌ها پیدا خواهند کرد.

مدیر شرکت سبدگردانی ایساتیس پویا کیش به کمک این اپلیکیشن‌ها به سرمایه‌گذاران تازه‌وارد اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاران در زمانی که بازار سرمایه یا صندوق سرمایه‌گذاری خارج از ساعت معاملات باشد، به راحتی می‌توانند در این اپلیکیشن ها به بررسی خدمات نهادهای مالی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری بپردازند؛ بنابراین استفاده از این اپلیکیشن ها با تلفن همراه بهترین گزینه برای کسانی خواهد بود که قصد سرمایه‌گذاری دارند.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: استارت آپ ها برای توصیف فناوری مالی استفاده می‌شود؛ بنابراین به هر میزان که خدمات مالی آسان و راحت تر انجام شود در کارایی اپلیکیشن‌ها و میزان سرمایه گذاری مردم در صندوق‌ها تاثیرگذار است که این موضوع در نهایت موجب سهولت ورود سهامداران به بازار سرمایه و جذب سرمایه‌گذاران بالقوه در بورس خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۴٬۲۹۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha