روح الله عباسپور در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: در حالی که همه تلاشها در کشور برای مردمی شدن اقتصاد متمرکز شده است و امروز میدانیم که توجه به ظرفیتهای مردمی میتواند بحران اقتصادی موجود در کشور را درمان کند اما هنوز به تعریف درستی از اقتصاد مقاوتی مردمی نرسیده ایم.
وی گفت: تلاش هایی در این حوزه صورت گرفته است اما به صورت پراکنده و برنامه ریزی نشده، در حالی که اگر قرار است در این حوزه گام برداریم نیازمند یک برنامه جامع و دقیق هستیم که بتواند نقش مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی و عبور از شرایط کنونی اقتصادی کشور را تبیین کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: درست است که تولید میتواند مشکلات اقتصادی، اشتغال و بعضا اجتماعی موجود در جامعه را درمان کند، اما تولید بدون فروش بیفایده است، از این رو نیازمند تعامل با بازارهای دنیا و هدایت تولیدات داخلی به سمت صادرات هستیم.
عباسپور عنوان کرد: تولیدکننده باید بتواند از تولیدات خود منفعت اقتصادی مناسبی کسب کند و این منفعت در بازارهای خارجی و صادرات محصول به وفور قابل دسترسی است که به نظر می رسد گاهی از آن غفلت کرده ایم.
وی با اشاره به اهمیت اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: اگر مقام معظم رهبری در مشورت با نخبگان مسئله اقتصاد مقاومتی را مطرح کرده اند، سیاست های کلی آن را نیز در اختیار ما قرار داده اند و نیاز است تا دقیقا روی خط این برنامه ریزی حرکت کنیم.
نماینده مردم آوج و بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی گفت: دیپلماسی اقتصادی باید در کشور فعال شود تا راهکارهای صادرات، تعامل با بازارهای ارزآور و تبادل تولیدات برای تامین مواد اولیه تولیدکنندگان فراهم گردد.
عباسپور در پایان اظهار داشت: درون زایی اقتصادی بدون توجه به صادرات غیر ممکن است و عمر طولانی ای نخواهد داشت و چه بهتر که امروز در حالی که صنایع برای تولیدات داخلی همت به خرج داده اند راه را برای صادرات و تعامل فراهم کنیم.
نظر شما