عبدالحسین علی اکبری در گفتگو با خبرنگار بازار به ایمن سازی جاده های استان زنجان اشاره کرد و گفت: ۸۶ نقطه پر تصادف در استان شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۷۱ نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان ایمن سازی شده است، اظهار کرد: نصب روشنایی، علایم و تابلوهای هشدار دهنده معابر برونشهری، تونلها و همچنین ایمن سازی نقاط پرتگاهی و نصب حفاظ ایمنی، تعریض، اصلاح هندسی راهها از جمله اقدامات صورت گرفته برای آشکارسازی نقاط پر تصادف در جاده های زنجان است، گفت: طی سال جاری ۱۱ نقطه در قالب طرح دو ساله با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز به احداث تقاطع غیر همسطح و ابنیه و تعریض محور دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای زنجان با بیان اینکه برای ایمن سازی نقاط حادثه خیز در استان به اعتبارات زیادی نیاز است، گفت: در زمینه تأمین اعتبار مشکل داریم.
علی اکبری با بیان اینکه بیش از ۱۱ درصد از تصادفات در آزادراه زنجان به قزوین رخ می دهد، تأکید کرد: باید ایمن سازی این محور بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه توجه به ایمنسازی نقاط حادثهخیز باعث کاهش تصادفات در جادههای استان زنجان میشود، ابراز داشت: بهسازی نقاط حادثه خیز برای تایید و ابلاغ اعتبار به تهران ارسال شده و در حال حاضر رفع حادثهخیز ۱۱ نقطه اساسی در دستور کار است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان با بیان اینکه ایمن سازی شش محور حادثه خیز در استان زنجان به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: ایمن سازی نقاط تقاطع مرشون در جاده ترانزیت، تقاطع عمیدآباد، سهراهی طارم تا نیماور، تقاطع روستای قرهبلاغ، خروجی زنجان – میانه و تقاطع جاده میانه امسال به بهره برداری می رسد.
نظر شما